| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan kan jeg logge på Windows uden min Bruger Kode
    ? Du er normalt forpligtet til at indtaste et brugernavn og password i en password-beskyttet version af Microsoft Windows XP og Microsoft Vista. Mange Windows-programmer er designet til hver bruger af computeren til at have en bestemt brugernavn og password for at tilbyde lidt privatliv , mens det stadig giver mulighed for en systemadministrator , der har total kontrol over hele systemet. Til tider kan det være svært altid at huske din adgangskode, så der er et par enkle trin til at følge for at logge på Windows uden en adgangskode. Hacking

    En af de mere tvivlsomme metoder du logger på Windows , når du ikke kan huske adgangskoden er at bruge et separat program til at tvinge din vej på din egen computer. Ja , du er hovedsagelig hacke ind på din egen computer , men det er meget bedre end at skulle tage computeren til en computer tekniker og bliver opkrævet en heftig beløb til at løse et meget let problem. Mange programmer er tilgængelige på markedet i dag, herunder DreamPackPL , Ophcrack2 og login Recovery. Mange af disse programmer har forskellige tilbehør udover adgangskode hentning , og nogle kan koste mere end en anden , der hovedsageligt udfører de samme opgaver. Shop rundt , gøre din forskning og finde det rigtige program til at hente din adgangskode, og sørg for at du ikke betale ekstra for funktioner, du ikke har brug for.
    Administrator
    < p> Alle Windows -programmet siden Windows XP var designet er blevet udstyret med en administrator -konto for at bruge som en standard for at logge ind på Windows . På din normale Windows Welcome skærmen, vil du se listen over konti, der oprettes på computeren. Afhængigt af de skridt, du har taget i at oprette konti , den ene af dem kan være din primære administrator konto, som kan være synlige , eller det kan ikke være synlige. Igen, dette afhænger af din opsætning, når du først er logget på Windows. Hvis det ikke er synligt , skal du klikke på " CTRL- ALT-DEL " to gange på Windows velkomstskærmbilledet. Dette vil tage dig direkte til en Windows logon -skærm , hvor du kan skrive direkte på den konto bruger, du vil logge på Windows . Du skal blot skrive i word Administrator ind brugernavnet boksen og lade password blank. Dette er standard login og logger dig tilbage på Windows , medmindre du har ændret indstillinger for at forhindre dette i at ske .
    Opretter en ny adgangskode

    Når du er logget ind på Windows som administrator standard, kan du oprette en ny adgangskode eller fjerne adgangskoder til nogen af ​​dine brugerkonti. Klik på "Start " i nederste venstre hjørne af skærmen, og rul til "Control Panel". Dette vil åbne et separat vindue, hvor du vil finde ikonet titlen " Brugerkonti ". Dobbeltklik på dette ikon, og det vil bringe dig til en skærm , hvor du kan se de enkelte brugerkonti på din computer. Til venstre for den brugerkonto ikoner , er der muligheder for at oprette en ny adgangskode eller nulstille en adgangskode . Nulstil din brugerkonto gamle kodeord og indtaste en ny adgangskode, som du vil huske . Hvis du har svært ved at huske en adgangskode , skriv det ned , eller vælg en persons navn, der er vigtigt for dig .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kopieres og pasta med en Fast Step Keystroke 
    ·Sådan ændres produktnøglen på Media Center 
    ·Sådan får du adgang registreringsdatabasefilerne 
    ·Sådan at tvinge Microsoft Updates 
    ·Hvordan du Læg varer i proceslinjen 
    ·Sådan Slet Software Distribution Folders 
    ·DIY : Udskiftning thermopane Vinduer 
    ·Sådan bruges Restore Disk for HP-computere 
    ·Sådan Oplåsning en Dell GX260 
    ·Sådan ændres en Windows Password Fjernt 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan tilføjes et sidehoved eller sidefod i Microsoft…
    ·Hvordan at slippe af Uniblue Registry Booster 
    ·Hvordan man løser en profil lagringsplads overskredet …
    ·Sådan slettes en værdi fra registreringsdatabasen i W…
    ·Sådan redigeres et billede i en MP3 fil 
    ·Sådan Gør skrifttyper Klarere 
    ·Sådan Put Windows på en OLPC Laptop 
    ·Sådan gendannes en 2000 Pro Free Download 
    ·Sådan Get My 3D Dock Tilbage på Mac 
    ·Sådan geninstalleres Chkdsk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com