| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan kan jeg ødelægge uønskede processer, der kører i Task Manager
    ? På ethvert givet tidspunkt på en computer, kan dusinvis af processerne kører. Disse processer kan være dele af software, der er åbent, en del af operativsystemet eller endda relateret til hardwaren i selve computersystemet . Men de kan også være uønskede rester af lange lukkede programmer eller endda spyware. For at sikre at disse processer er helt ødelagt og ikke længere bruger op system ressourcer, der er nogle trin , du kan tage . Finde Process List

    Før du kan afslutte uønskede processer , skal du først nødt til at finde en liste over alle , der aktuelt kører på din maskine. I Windows er det meget let, da den indbyggede Jobliste har en måde at se alle kørende processer . Blot trykke på Ctrl, Alt og Delete tasterne på tastaturet på samme tid , og Task Manager vises på din skærm. Vælg " Processer"-fanen øverst , og du vil se en liste over alle kørende processer . Dette kan være forvirrende , men som de fleste af dem er vist som kryptiske filnavne og ikke nødvendigvis mærket med, hvad de svarer til .
    Processer du genkende

    Du må være i stand til at skelne formålet med nogle processer baseret på deres navn i Task manager. Disse vil normalt svare til programmer, du har brugt , eller til visse programmer på din computer, du ved, du har installeret , men behøver ikke at have kørende . Hvis dette er tilfældet, kan du bruge Jobliste til at ødelægge disse, så de ikke kører, og bruger systemressourcer længere. Der er en knap i vinduet Jobliste for at dræbe en proces , men det betyder ikke altid gøre det trick helt. Nogle irriterende programmer vil have flere processer, der kører på én gang, og hvis du dræber en, vil en af ​​de resterende processer blot få dræbt en at genstarte lige så hurtigt. I stedet skal du højreklikke den proces, du ønsker at ødelægge og vælg " Afslut proces Tree ". Dette er ikke kun dræber denne særlige proces, men også ender enhver proces ses som relateret til det. Dette sikrer, at en anden proces ikke få det til at genstarte og skabe en uendelig cyklus .

    Processer du ikke kan genkende

    Hvis du kan ikke umiddelbart skelne, hvad processen gælder i Task Manager baseret på dens navn , bør du ikke vælge at dræbe det selv . Hvis du gør det, risikerer du for uheld slutter en nøgle system proces, der kan medføre visse aspekter af computer eller et operativsystem til at stoppe med at arbejde , indtil du fuldt ud genstarte maskinen. I disse tilfælde kan du gøre brug af et vilkårligt antal programmer til at hjælpe dig ud. Der er flere stykker software derude nu , både gratis online og købes fra populære software virksomheder , der eksisterer udelukkende for at frigøre systemressourcer ved at dræbe og fjerne eventuelle unødvendige eller farlige processer, der kører. Disse programmer er værdifulde, fordi de er i stand til at fortælle dig , hvad disse kryptiske proces navne betyder, og hvilke processer, der er behov for , og som kan blive ødelagt . Desuden ved hjælp af en proces -drab program sikrer, at processen er helt afsluttet og destrueret, og vil ikke komme tilbage, medmindre du ønsker det .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges Windows Repair Console 
    ·Sådan Luk en begivenhed på MiniPlanet 
    ·Hvad er Nu.Exe Norton Utilities 
    ·Sådan installeres en Tablet PC Component 
    ·Sådan fjernes Forældede Opdateringer fra min computer…
    ·Sådan Genstart din Remote PC 
    ·Sådan ændres Cursor Ejendomme 
    ·Om New Vinduer 
    ·Sådan Set Up Fjernbetjening Brugere med Sonic Wall 
    ·Vil Win7 køre på en IBM R51 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Tænd et Microsoft Office Document Printer 
    ·Hvordan opgraderer jeg en Palm M505 Operativsystem 
    ·Guide til Opsætning Linux & flere operativsystemer på…
    ·Sådan fjernes Logbog 
    ·Sådan installeres en Desktop Tema om Vista 
    ·Hvad er de NtUninstall filer på Hard Drive 
    ·Sådan fjernes Microsoft Interactive Training XP 
    ·Sådan Fix Microsoft ISATAP Adapter # 6 driver 
    ·Hvordan kan jeg vide hvad softwaren er indlæst på min…
    ·Sådan Fix XP Services-indstillinger 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com