| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Den bedste måde at finde dublet-filer på et drev i Windows
    Det er ideelt at fjerne duplikerede filer i Windows , fordi de optager plads , som ikke kun tager væk fra, hvad der kan bruges til opbevaring , men også forårsager mere opsplitning og en langsommere, mere træg system. Der er flere måder at fjerne dubletter i at installere softwaren , der gør det at bruge Windows Stifinder til at søge efter lignende filer og mapper. Programmer som fjerner dubletter

    En af de bedste fil dublerede flyttefirma er DoubleKiller af Big Bang Enterprises (se Ressourcer til link). Det grundlæggende program er gratis. Men der er også en " Pro " version , der gør mere . En af de vigtigste ulemper ved den gratis program versus Pro program er at den gratis version virker kun på filer op til 2 gigabytes i størrelse . Sandsynligvis den bedste måde at begynde at slippe af dubletfiler og se et hurtigt resultat , er at ramme de største mellemstore filer , før nogen af ​​de andre. Denne måde vil du se en temmelig hurtigt resultat meget hurtigt. En anden væsentlig ulempe ved den gratis version er, at det kun vil slette filer direkte, og du vil ikke se dem flyttede først til Windows papirkurven. Endelig , måske den største ulempe er Pro-versionen er omkring fem gange så hurtigt . Men , ser på den lyse side , den gratis version er gratis til privat brug.
    Andre måder at fjerne Duplicate Files

    En anden måde at fjerne duplikerede filer er at scanne for dem ved hjælp af et søgeprogram . En af de bedste af dem omkring er "Søg Everything " (se Ressourcer til fil -link . ) Installer Søg Alt og brug " wild card " filnavne (f.eks . * Doc) til at fælde den samme type fil. Fordelen ved at gøre dette er, at du vil afhente filer fra alle områder af din computer , uanset mappe , og du kan slette dem lige der i søgeprogram . Glem ikke at bruge " SHIFT " tasten med delete-tasten til at slette dem permanent , ellers vil de begynde at bygge op i papirkurven i Windows (selvfølgelig, kan du ønsker at gøre dette alligevel , hvis du ønsker at være sikker på ikke at slette noget vigtigt) .

    Alligevel kan filer, der er intet i navnlig tilstoppe din computer alligevel, og den bedste måde at slippe din computer af disse er at bruge en god renere, ligesom CC Cleaner (se Ressourcer til download link).

    steder ikke at slette duplikerede filer

    Et af de steder , du bør nok ikke være på udkig er i Program Files mappe eller Windows-mappen selv! Hvis du forsøger at finde ud af , hvilke filer du har brug for og som du ikke fra disse to områder, vil du ende op med et mareridt , som alle har brug for sortering og måske ikke engang være muligt, afhængigt af hvor alvorligt et rod, du har . Hvis du har standard Windows Explorer , vil du sandsynligvis ikke løbe ind i dette problem , fordi det ikke vil tillade dig at slette systemfiler - og hvis du prøver og slette et program eksekverbare , vil det altid advare dig først (men don ' t regne med det ) . Under alle omstændigheder , vil du løbe ind i en mur , hvis du kører Windows Vista eller Windows 7, fordi ingen af ​​disse operativsystemer vil lade dig selv komme tæt på de systemfiler uden en vis form for advarsel. Så advarslen virkelig gælder for dem der bruger Windows XP. Det er fuldt ud muligt at ødelægge hele din Windows- system, hvis du ikke er forsigtig. Den bedste regel er: Hvis i tvivl hænge tilbage , og spørg en ekspert

    .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres et vindue med No Vindueskarm 
    ·Sådan gendannes en ThinkPad R61 
    ·Hvordan at kontrollere lydstyrken Hvis Volume System Ik…
    ·Kan ikke forbinde til Logical Disk Manager service 
    ·Sådan Clean Startup Programs 
    ·Sådan Tilføj brugere til Grupper 
    ·Sådan ændres farven på Entlast 
    ·Hvordan at hente filer fra en HP Recovery Partition 
    ·Sådan bruges Windows Wireless Zero Configuration 
    ·Hvordan til at overføre filer Med Remote Computer Acce…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man laver en Vista Computer Gå til Boot Menu 
    ·Hvordan man laver et vindue mindre 
    ·Sådan omformatere en computer uden Windows XP-cd 
    ·Sådan geninstalleres Windows Installer 3.1 
    ·Sådan Skriv et britisk pund Sign 
    ·Sådan Clean Internet rod fra en computer 
    ·Sådan deaktiveres Windows XP Login ved opstart 
    ·Hvordan kan jeg Fix MP3 CBR Time Fejl 
    ·Er en MS Home Server Power Pack 1 Kompatibel med 64-bit…
    ·Sådan Edit My Registry for at forhindre unødvendige p…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com