| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    DIY -Wood Valance
    Træ valances er en måde at fikse op et vindue eller mellemrummet mellem køkken overskabe over køkkenvasken. For gør- det-selv husejere , kan dette være et projekt til at tackle at give huset et mere personligt look . Udformningen af ​​det træ, Valance er kun begrænset af din fantasi. Vindue Valance

    Installation af en Valance over toppen af ​​et vindue giver boligejer en måde at tilføje personlighed til et værelse , de er ikke begrænset til køkkenet. Træ sengeforhæng kan males , farves og selv dækket med klud , men i hvert enkelt tilfælde , er de en mulighed for at pynte et vindue. Træ skærmkanter nemt supplere draperier og andet vindue indretning og er installeret på samme måde som gardiner og mini blinds . En lille smule træbearbejdning erfaring kan gå en lang vej , hvis du ønsker at opbygge din egen træ Valance .

    Mål det aktuelle vindue dressing til at bestemme den nødvendige størrelse af træ Valance . Indeholde et mål for den nødvendige dybde. For eksempel, hvis gardiner eller forhæng stikker ud fra overfladen af ​​væggen 3 inches vil siderne af træet Valance at rumme denne måling . For gardiner, der stikker ud 3 inches , skal siderne af Valance være mindst 5 inches.

    Mål højden af ​​vinduet for at hjælpe med at bestemme højden af træet Valance . Taller vinduer giver mulighed for større valances . En typisk størrelse for træ kapper til et vindue er omkring 12 inches afhængigt af højden af vinduet og smagen af ​​boligejer .

    Skær forreste stykke træ til skærmkant den nøjagtige måling af bredden nødvendig . Når der træffes beslutning om, hvordan tall at gøre dit træ Valance , tage hensyn til den måde, du ønsker på forsiden af ​​det til at se , når det er installeret. Hvis du skærer kammuslinger , vil højden af ​​hver enkelt spiller en væsentlig rolle i fastlæggelsen højde Valance .

    Skær to stykker træ 2 inches bredere end dybden af gardiner og så høje som på forsiden af Valance . Påfør lidt lim til kanten af ​​sidestykkerne og fastgør dem til bagsiden af ​​det forreste stykke med 4 -d dykker .
    Installation

    Installer en træ Valance ved hjælp af metalbeslag , der er fastgjort til væggen, så at indersiden af ​​hver valance ende passer på ydersiden af konsollen . Hvis skærmkant er bred nok , installere en tredje konsol i midten af ​​vinduet . Brug en variabel hastighed boremaskine med en Philips hoved skrue tip til at fastgøre beslagene til væggen .

    Mål fra kanten af ​​vinduet åbner ud på venstre , højre og frem og gøre mærker viser, hvor at installere parentes . Hvis der ikke er nogen væg tappen på at sikre parentesen bore et hul i væggen, hvor skruen skal installeres og indsætte et anker . Være sikker på at bore hullet baseret på størrelsen af ankeret , der skal anvendes .

    Fastgør træ skærmkant til beslagene med ½ - tommer skruer . Krydsfiner kan være tunge , så vær sikker beslagene er i stand til at understøtte vægten .
    Kitchen Valance

    Mål rummet mellem de to frysere på begge sider af køkkenvasken. Dette vil være bredden af ​​den forreste del af træ Valance . En normal højde af et køkken Valance er 8 inches. Så hvis bredde er 36 inches , skære et stykke krydsfiner 36 - af - 8 inches .

    Tegn det ønskede mønster på kanten af krydsfiner , der vil være bunden af ​​skærmkanten . Skær det ud med en stiksav og sand kanterne med 100 sandpapir korn . Dernæst skæres to stykker krydsfiner 6 inches lang og omkring 2 inches lang .

    Påfør lidt lim på en af ​​de 6 -tommer kanter hvert stykke og fastgør dem til bagsiden af ​​skærmkanten og på hver ende med 4d færdig negle. Dette vil gøre det muligt for dig at installere Valance til ydersiden af skabene på begge sider af vasken med 1 ¼ -tommer drywall skruer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan slettes Windows Hjælp-filer 
    ·Sådan konfigureres en Terminal Services Client 
    ·Sådan Print Hvidt på Color Paper 
    ·Sådan ændres Clock i Windows fra militære til Standa…
    ·Sådan Fix en Toshiba DVD A75 Det standsede i orden 
    ·Hvordan kan man øge din båndbredde Uden gpedit 
    ·Sådan deaktiverer meddelelser i McAfee 
    ·Sådan Stop Wuauclt.Exe 
    ·Hvordan får jeg min computer til at boote fra CD-ROM 
    ·Sådan Shrink WinSxS 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Tilpas mapper på en Mac Dock 
    ·Sådan Fix problemer i Windows Freeware Software 
    ·Hvordan kan jeg Fix Darwin Kernel Version 8.9.0 på en …
    ·Sådan Flash en Vinyl Window 
    ·Hvad er Virus Win32 Virut.Ae 
    ·Hvordan jeg Fremskynde Boot Up Tid til min computer 
    ·Sådan Detect Wireless USB LAN-adapter Typer 
    ·Sådan fjernes Vista Startup Screen 
    ·Sådan Geninstaller Dell 8400 
    ·Windows-proceslinjen Options 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com