| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Tips om brug af en Glass Cutter
    Brug et glas cutter kan være en vanskelig opgave . Uanset om du forsøger at skære et nyt vindue eller gøre farvet glas for kunst, kan korrekt teknik hjælpe dig med at få det perfekte snit du har brug for hver gang. Læring disse enkle tips vil sikre, at du ikke spilder tid og penge på glasskår. Øjenbeskyttelse

    Bær altid beskyttelsesbriller , når du bruger et glas cutter. Briller er ikke nok, du skal være iført beskyttelsesbriller , som stramt tætner omkring dine øjne . Små glasskår kan nemt komme ind i dine øjne , især hvis glasset ikke bryde rent .
    Brug den korrekte position

    altid stå , når du bruger et glas cutter. Din bordhøjde bør være mellem dine hofter og din talje . Sørg for at du kan læne komfortabelt på kutteren , og at du kan sætte en jævn, konstant pres på det uden dine skuldre at blive træt. Stå med fødderne lidt fra hinanden for at opretholde en god balance.
    Gør Cut

    Begynd at skære glasset. Skæret bør altid være helt vinkelret på glasset . Sørg for at du ikke tillader fræseren at læne den ene eller den anden måde , da dette vil ødelægge din skæreskive og give dig en dårlig delekærv på glasset. Skåret fra den ene side af glasset til den anden i en jævn konstant bevægelse , holder selv pres gennem snittet . Løft ikke skæret fra glasset , når du har startet.

    Må ikke gå tilbage og skære en anden gang. Glasset vil ikke bryde rent , hvis du gør dette. Gør man kun skærer , hele vejen til enden af glasset . Hvis du laver en fejl, prøv igen på et andet stykke glas .
    Gør Break

    Når du har klaret cuttet , kan du bryde glasset ved at placere en blyant under delekærv og lægge pres på begge sider af glasset. Hvis du har gjort alt korrekt , bør du have en dejlig ren pause på delekærv.

    Bryd glasset umiddelbart efter du har klaret cuttet . Når du bruger et glas cutter , du faktisk ikke skære glas, men at bryde overfladespændingen af glasset. Dette bevirker, at molekylerne i glasset til at adskille , hvilket giver dig et rent brud . Hvis du venter for længe molekylerne vil stabilisere og glasset vil splintre i stedet.
    Diverse Tips

    Udfør sværeste snit, såsom en buet snit, første , som du har brug for så meget glas som muligt for at holde det fra revner. Sørg for at du køber en god kvalitet glas cutter , fortrinsvis fra et glas shop, men bestemt ikke en , der koster $ 1 ved din lokale dollar butik.
    Practice

    Praksis så meget og så ofte som du kan. Ved hjælp af et glas cutter godt, er virkelig en kunst, og den eneste måde at få det bedre , er gennem praksis. Stop ved et glas butik eller professionelle glas cutter og se om de har nogen skrot stykker, de er villige til at give eller sælge til dig .

    Holde øve , indtil du har en god fornemmelse for det pres nødvendig for at få et rent snit . Prøv forskellige holdninger og positioner for at se, hvilke føler bedst. Hold cutter forskellige måder , som du gør de nedskæringer at se, hvilke greb føles mest behagelig.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Put Downloadet PS2 spil på en disk 
    ·Dekorative Window Styles 
    ·Sådan deaktiverer Norton 360 Intrusion Detection 
    ·Styles af Egress Vinduer 
    ·Sådan redigeres en fil ved hjælp Root Privilege 
    ·Sådan installeres et nyt vindue på Aluminum Siding 
    ·Sådan bruges Calculator på din pc 
    ·Sådan Gør din egen Laptop Wallpaper 
    ·Sådan oprettes et indeks fra en mappe liste 
    ·Sådan Konverter en WAV til CDDA 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Ping Fra en Macintosh bærbar 
    ·Sådan bruges Inkwell i Mac OS Tiger 
    ·Hvordan til at overføre billeder fra iPhone til Mac Ud…
    ·Windows kommandolinje-værktøjer 
    ·Sådan downloader Microsoft Windows XP 
    ·Hvordan man har en Moving Wallpaper 
    ·Sådan oprettes en bootbar Mac Disk 
    ·Hvordan kontrollerer jeg Windows XP-licens Detaljer 
    ·Sådan Slet Windows Vista 
    ·Sådan testes en brugt computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com