| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan laver Wooden -Frame Basement Storm Windows
    Storm vinduer er et overkommeligt alternativ til at erstatte dine eksisterende vinduer med dobbelt - panel modeller. Tilføje et ekstra lag glas mellem dit vindue og udeluften skaber en lomme af isolerende luft, hindrer varmetab fra huset til ydersiden . Det hjælper også at holde kold luft i løbet af summer.Although tilføje storm vinduer er langt mere overkommelig end at opgradere dem alle til energieffektive modeller , kan det stadig være ganske pebret. Heldigvis kan du bygge din egen for brøkdel af prisen for kommercielle models.Essentially , storm vinduer er blot en tynd ramme af træ omkring et glas eller akryl glasplade . Vi vil bygge vores egen hjælp billige materialer . Rammen vil blive lavet af 1 -by- 2 plader , og akryl , såsom plexiglas . Dette vindue holdes derefter på plads ved friktion og et skumlag mellem kanterne af stormen vinduet og indersiden af den eksisterende vinduets ramme. Ting du har brug
    1 -by- 2 plader
    Acrylplader
    skærekasse
    Utility kniv
    Drill
    Træskruer
    Klar silikone caulk
    Selvklæbende trim skum
    Vis Flere Instruktioner
    1

    mål indersiden af ​​vinduets ramme , og skriv målingerne ned. Dette vil være størrelsen af ​​den færdige ramme , minus 1/8 tomme på hver side at tage højde for skum polstring . Skær den første længde af 1 -by- 2 bord. Dette bør være længden af den ene side af vinduesrammen , minus 1/4 tomme ( 1/8 tomme på hver side) . Ved hjælp af en skærekasse , skæres hver ende til en 45 graders vinkel, så den længste del af 1 -by- 2 er den ønskede længde af det færdige produkt.
    2

    Skær de tre andre længder 1 -by- 2 bord, indtil du har en firkantet ramme , der er lige lidt mindre end den eksisterende vinduesrammen. Hjælp af en router , lave en rille på indersiden af ​​hver af brædderne . Denne rille behøver ikke at være meget dyb , men det bør være mindst 1/16th af en tomme tyk . Dette vil være den rille, der holder akrylglas på plads.
    3

    Mål din akrylglas . Det bør være af samme størrelse som indersiden af ​​din træramme , plus dybden af rillerne på begge sider . For eksempel, hvis din ramme er 2 meter bred, og du klippe 1/16th tommer dybe riller skal akrylplade skæres til 2 fødder og 2/16ths af en tomme bred . Skitse dine målinger på akryl, derefter forsigtigt score omkring skitse med en hobbykniv . Score det flere gange for at udvikle en noget dyb rille , så snap akryl plader langs linjerne ved at bøje det, indtil det giver . Dette vil producere et rent snit med en minimal indsats .
    4

    Placer træramme omkring akrylglas , hvile rillen rundt i kanten af ​​akryl. Vedhæft hvert hjørne af rammen sammen ved hjælp af træ skruer og en elektrisk boremaskine . Placer en linje af trælim i hvert hjørne for ekstra styrke. For at sikre den færdige pakning er lufttæt , køre en linje af klar silicone caulk langs samlingen mellem ramme og akryl. Gentag denne tætning proces til den anden side af rammen.
    5.

    Brug en tynd plade af selvklæbende trim skum ( tjekke " energieffektivitet " i din lokale home forbedring butik ) til linje indersiden af ​​vinduesrammen med . Sørg for, at skummet er, hvor du vil have det færdige storm vinduet installeret. Ved hjælp af blide kraft stormen vinduet trykke på plads. Eneste sted pres på rammen af vinduet , eller du kan risikere at popping akryl plader ud af stedet. Skummet vil give en perfekt pasform , der ikke vil komme løs over tid. At sikre en god tætning , køre en anden linje af silikone caulk omkring ydersiden af vinduesrammen . Dette vil gøre det lufttæt , og vil også hjælpe med at holde det på plads i løbet af kraftig blæst.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes en Login og password til Windows 7 
    ·Sådan fjernes Avp.exe Application Error 
    ·Sådan Set Program Begrænsninger på en pc 
    ·Sådan får i fejlsikret tilstand på Dell Latitude 
    ·Sådan ændres en User Documents Navn 
    ·Liste over Microsoft Windows Certificeringer 
    ·Sådan Put computerprogram Ikoner på en Desktop 
    ·Sådan ændres holdning til musen i Windows 
    ·Sådan Gør din egen Polka Dot Baggrund 
    ·Sådan Sync lyd og video i HandBrake 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Hold en skærm fra Locking 
    ·Sådan konfigureres Windows Home Server & a SpeedStream…
    ·Sådan Fremskynde udførelsen af ​​mine Vista Laptop 
    ·Hvordan at slippe af Albummet efter kunstner 
    ·Sådan Fix syntaksfejl i Windows XP 
    ·Sådan Hold Emulator Fra efterslæb på min Mac 
    ·Sådan Stop Windows Installer Fra Coming Up 
    ·Hvordan laver tosidet udskrivning på en Mac 
    ·Sådan Find en Lost konto i Quicken 2007 
    ·Sådan Defragmenter MacBook Pro 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com