| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan at ændre teksten på Windows Start -knappen
    Microsoft Windows er kendt for at have en række grafiske ændringer, som du kan gøre for at personliggøre din computeroplevelse. Du kan ændre ikoner og den måde, de vises , kan du ændre skrivebordets baggrund , og du kan endda ændre skrifttyper , farver og temaer , der bruges ved visning af vinduer og kørende programmer . Med alle disse enkle ændringer , der kan foretages , er der imidlertid ingen nem og hurtig måde at ændre den tekst, der vises på Start button.This er ikke til at sige , at en ændring på knappen Start tekst er umulig , naturligvis, fordi det kan gøres . Alt, det kræver er et tredjepartsprogram program, så du kan redigere en binær fil og en lille ændring i Windows registreringsdatabasen. Da den ene af disse redigeringer kan forårsage store problemer, hvis det gøres forkert , her er den korrekte procedure for at ændre din Start-knappen tekst. Hvad du har brug
    Computer kører Microsoft Windows XP
    Binary editor såsom Resource Hacker
    Vis Flere Instruktioner
    Redigering Explorer.exe
    1

    første ting, som du vil få brug for at gøre for at redigere knappen Start tekst i Windows XP , er at redigere filen kaldet explorer.exe , som er placeret i Windows-biblioteket (normalt C: . \\ Windows) Før du gør dette, dog bør du lave en kopi af explorer.exe og gemme den på dit skrivebord eller en anden mappe på din computer, hvis der er nogen problemer med den originale , efter det er blevet redigeret .
    2

    Start Resource Hacker -programmet , og bruger den til at åbne din oprindelige explorer.exe fil. Du vil se flere mapper , som du kan udvide , vælger den ene hedder " String Table ". Du bør se en række nye mapper vises , hver med et nummer for sit navn
    3 p Hvis du bruger Windows XP tema, vil du ønsker at udvide mappen hedder 37, . Hvis du bruger klassisk tema i stedet vælge den mappe, der hedder 38. . Mens der er brugerdefinerede temaer til rådighed for Windows XP, vil denne tutorial antage, at du bruger enten XP eller Classic som brugerdefinerede temaer er meget mere vanskeligt at fastslå den rigtige streng for.Once du har valgt den rette strengen folder , bør du se et emne mærket 1033 . Vælg det, hvis det ikke allerede er markeret , skal du se teksten vises i det andet vindue panelet viser dig indholdet af denne streng table
    4

    linje nummereret 578 skal indeholde ordet "Start . " , hvilket er hvad du ønsker at ændre. Selvom det er rygter om, at der er en grænse på 5 tegn til knappen Start tekst , kan du faktisk bruge mere end 5 tegn , hvis du ønsker det. Prøv at holde din tekst udskiftning relativt kort , selv om, da noget alt for længe er simpelthen kommer til at bruge op plads på din Explorer bar .
    5.

    Når din ændring er foretaget, de " Compile Script " knappen bliver klikbare. Tryk på denne knap og derefter vælge " Gem som ... " fra fil-menuen , og gem filen som explorer.exe i en undermappe på din Windows-mappen ( ikke gemme den i Windows biblioteket selv , og sørg for, at du ikke gemme det i en undermappe , hvor du har en kopi af den explorer.exe fil).
    redigering af registreringsdatabasen
    6

    Når du har redigeret explorer.exe og genoversat det , du vil få brug for at redigere dine Windows register for at få dine ændringer træder i kraft. For at redigere registreringsdatabasen , skal du åbne menuen Start , og vælg "Kør" valgmulighed. Skriv " regedit " i feltet , der åbner , og tryk Enter.
    7

    Når registreringsdatabasen editor åbnes, skal du gemme en kopi af dine aktuelle indstillinger i registreringsdatabasen , hvis der er nogen problemer. Når det er gjort , skal du udvide HKEY_LOCAL_MACHINE valgmulighed, så SOFTWARE mulighed. Derfra åbner Microsoft , så Windows NT , og derefter CurrentVersion , og endelig Winlogon .
    8

    Når du har nået Winlogon , vil du se en række poster i registreringsdatabasen i højre panel . Dobbeltklik på den indgang mærket Shell , så justere værdien data i den boks, der åbner for at afspejle placeringen af ​​din ændrede explorer.exe fil. Må ikke sætte hele mappestruktur der, blot navnet på den undermappe , hvor filen er placeret, og navnet på selve filen (såsom Startup \\ explorer.exe hvis du har placeret filen i en undermappe ved navn Startup . ) < Br >
    9

    Genstart computeren og logge ind på Windows XP. Du bør se de ændringer, du har foretaget på knappen Start. Hvis der var nogen problemer at genstarte eller dine ændringer ikke er synlige , rulle tilbage dit system til det gendannelsespunkt , du oprettede , inden du foretager ændringer , og prøv igen .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan geninstalleres Browseui.dll 
    ·Sådan Transfer programmer fra en gammel pc 
    ·Sådan fjernes ting fra Tilføj /Fjern Programmer liste…
    ·Sådan Format Dell Desktops 
    ·Sådan Fix Runtime Error 91 
    ·Hvordan man kan forbedre Windows Startup Time 
    ·Sådan installeres X45 
    ·Placeringen af Registry Backup Files i 98SE 
    ·Sådan installeres Linotype på Windows 7 
    ·Hvordan laver man en Autorun i en mappe 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix IE8 Problemer i Vista 
    ·Hvordan kan jeg Udnyt 2 trådløse forbindelser i min l…
    ·MS -DOS -funktioner 
    ·Sådan installere operativsystemet i en Apple G4 Powerb…
    ·Sådan Vis en Modified Date Når svæver over et dokume…
    ·Sådan tilføjes Animationer til KDE 
    ·Sådan Helt Scan & Clean en computer og Defrag af hardd…
    ·Sådan Færdiggøre brændte diske 
    ·Sådan Clean Up Your Win 98SE computer for at gøre det…
    ·Sådan Unzip en fil at overskrive en Directory i Linux 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com