| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan kopieres Start Menu, Task Bar og bogmærker til en ny computer
    Køb en ny computer er som regel en spændende oplevelse, som du forventer at tilslutte maskinen, så du kan begynde at nyde nye funktioner og hurtigere ydelse. Ikke desto mindre , har du sandsynligvis brugerdefinerede Windows-indstillinger på din gamle computer, som du vil overføre til den nye pc , så som din Windows Start-menuen og profilbillede, proceslinjen indstillinger, og Internet Explorer bogmærker. Manuel konfiguration din nye maskine med de indstillinger fra din gamle computer er tidskrævende, for at sige det mildt. Med Windows Overførsel , selvom du kan kopiere indstillingerne til din nye pc på få minutter . Ting du skal
    ekstern harddisk eller USB-flashdrev
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Slut USB-kablet til den eksterne harddisk eller flash-drev og derefter til en ledig USB-port på din computer . Vent til Windows til at finde den eksterne drev og initialisere den til brug på pc'en.
    2

    Naviger til Microsoft Download Center. Download og installer Windows Let overførsel til din version af Windows - . Hvis overførsel indstillinger fra en computer med XP eller Vista installeret
    3

    Klik på "Start " knappen, og derefter " Alle programmer. " Klik på "Tilbehør" program mappe, " Systemværktøjer " og derefter " Windows Easy Transfer ".
    4

    Klik på " En ekstern harddisk eller USB-flashdrev " valgmulighed efter Windows Easy Transfer -vinduet vises på skærmen . Klik på " Dette er min gamle computer " valgmulighed. Vent et par minutter for Easy Transfer at scanne brugerkonti på computeren og oprette en liste over filer til at overføre til den nye computer.
    5.

    Gennemgå brugerkonti opført i " Vælg hvad du vil overføre fra denne computer " vindue . Som standard vælger Easy Transfer alle brugerkonti på maskinen for overdragelsen. Men hvis der er brugernes kontoindstillinger , du ikke ønsker at overføre til den nye computer , skal du klikke på afkrydsningsfeltet ud for kontonavnet for at fjerne markeringen. Klik på knappen "Næste" , når du vælger brugerkonti for at kopiere til den nye computer.
    6

    Skriv en adgangskode i feltet " Gem dine filer og indstillinger til overførsel " vinduet. Indtastning af en adgangskode er valgfri, men hjælper med at beskytte indholdet af overdragelsen filen og holde andre fra at se det. Indtast en adgangskode eller lade felterne være tomme , og klik derefter på knappen "Gem" .
    7

    Klik og vælg det drev bogstavet for ekstern harddisk eller USB-flash- drev i "Save Your Easy Transfer File "vinduet.
    8

    Indtast et navn for overførsel -filen , og klik derefter på" Gem "-knappen og vent til Windows Overførsel til at kopiere filer til den eksterne enhed. Forsøg ikke at bruge din pc , mens hjælpeprogrammet gemmer filerne til overførslen. Hvis du afbryder processen , kan computeren fryse som programmet bruger mange hardware ressourcer på at sikkerhedskopiere indstillingerne , Windows Registry og andre vigtige filer.
    9

    Luk Windows Overførsel efter værktøjet er færdig kopiere filer til det eksterne drev . Tag ekstern harddisk eller USB-flash- drev fra den gamle computer , og tilslut det til den nye computer. Vent til Windows til at opdage drevet på den nye maskine.
    10

    Klik på " Start" og derefter skrive " Easy Transfer " i søgefeltet og tryk på "Enter "-tasten. Når Windows Easy Transfer dialogboks vises, skal du klikke på knappen "Næste" .
    11

    Klik på " En ekstern harddisk eller USB-flash -drev" valgmulighed, når du bliver spurgt. På næste skærmbillede , skal du klikke på "Dette er min nye computer " valgmulighed.
    12

    Klik på " Yes ", når spurgte om Windows Easy Transfer allerede har reddet indstilling og konfigurationsfiler til en ekstern storage enhed.
    13

    Dobbeltklik på drevbogstavet for den eksterne lagerenhed . Vælg navnet på overførslen fil, du oprettede på den gamle computer , og klik derefter på "Åbn".
    14

    Indtast adgangskoden til overførsel fil, hvis du bliver bedt om , og klik derefter på "Fortsæt". Vent til Nem overførsel til at kopiere indstillingerne fra den gamle computer til den nye pc. Genstart computeren, når du bliver bedt om .
    15

    Log ind med det brugernavn og den adgangskode, du bruger på den gamle computer, når du bliver bedt om . Når du er logget ind , din Start -menuen billede, fastgjorte proceslinjen indstillinger og Internet bogmærker fra den gamle PC er nu synlige på den nye maskine.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Set Up Microsoft Windows Server 2003 miljø 
    ·Sådan Gør Windows Vis alle filer og mapper 
    ·Sådan Erstat Windows Solitaire Efter at være slettet …
    ·Hvordan at afbryde forbindelsen til internettet Med exp…
    ·Sådan deaktiveres Windows Firewall med GPO 
    ·Hvordan at reparere en PUB fil 
    ·Sådan Stop Automatiske Opdateringer 
    ·Hvordan kan jeg installere Adobe Air 
    ·Sådan Reset adgangskoder i Windows XP og Vista 
    ·Hvad betyder File Mmc.exe Do 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan du aktiverer Windows XP med en professionel Pro…
    ·Sådan ændres programmer, der starter , når du starte…
    ·Sådan Flyt proceslinjen vandret i stedet for lodret i …
    ·Hvordan til Mark dårlige sektorer på en harddisk 
    ·Sådan Stop Ping i Terminal 
    ·Sådan får du en Windows Task Bar Tilbage på bunden a…
    ·Sådan gendannes en Toshiba Tecra 
    ·Hvor meget Windows XP virtuel hukommelse Har jeg brug 
    ·Sådan modtage en fax i Microsoft Vista 
    ·Sådan Kort et underdomæne til et IP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com