hvor man kan lære om browsersikkerhed:
Her er nogle ressourcer, du kan bruge til at lære om browsersikkerhed:
Online -kurser:
* Coursera: Tilbyder forskellige kurser på cybersikkerhed, herunder emner til browsersikkerhed. Søg efter kurser med nøgleord som "Web Security", "Browser Security" eller "Application Security."
* Udemy: Tilbyder mange kurser om websikkerhed og applikationssikkerhed, der dykker ned i browsersikkerhedskoncepter. Søg efter nøgleord som "Web Application Security", "Browser Security" eller "Cross-site scripting."
* OWASP (Open Web Application Security Project): Tilbyder gratis onlinekurser om webapplikationssikkerhed, der dækker emner som Cross-site scripting (XSS), SQL-injektion og godkendelses sårbarheder.
bøger:
* "Websikkerhed:Det store billede" af Mike Gancarz: En omfattende bog, der dækker websikkerhedsprincipper, herunder overvejelser om browsersikkerhed.
* "Sikker programmeringskogebog" af Michael Howard og David LeBlanc: Tilbyder praktisk rådgivning om skrivning af sikker kode, herunder bedste praksis for browser sikkerhed.
* "Web Application Hacker's Handbook" af Dafydd Stuttard og Marcus Pinto: Tilbyder en praktisk guide til forståelse og udnyttelse af sårbarheder til webapplikationer, herunder dem, der er relateret til browsersikkerhed.
Artikler og blogs:
* Mozilla Security Blog: Giver opdateringer om sikkerhedssårbarheder og bedste praksis for Firefox -browseren.
* Google Security Blog: Indeholder artikler om sikkerhedsemner, herunder browsersikkerhed.
* OWASP -blog: Tilbyder artikler om webapplikationssikkerhed, herunder problemer med browsersikkerhed.
Certificeringer:
* OSCP (Offensive Security Certified Professional): En højt anset certificering, der dækker penetrationstestteknikker, herunder webapplikationssikkerhed og browsersikkerhed.
* CISSP (Certified Information Systems Security Professional): Dækker en lang række sikkerhedsemner, herunder webapplikationssikkerhed.
* Comptia Security+: En leverandørneutral certificering, der fokuserer på grundlæggende sikkerhedskoncepter, herunder webapplikationssikkerhed.
Andre ressourcer:
* Web Application Security Consortium (WASC): Giver ressourcer og vejledning om webapplikationssikkerhed, herunder browsersikkerhed.
* National Institute of Standards and Technology (NIST): Udgiver retningslinjer og standarder for sikker udvikling af webapplikation, som inkluderer overvejelser om browsersikkerhed.
Husk: Browser Security er et stort og konstant udviklende felt. For at holde sig ajour er det vigtigt at følge sikkerhedsnyheder og blogs og deltage i online-samfund.
Det er vigtigt at vælge ressourcer baseret på din individuelle læringsstil og mål. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren sikkerhedsperson, er der et væld af oplysninger til rådighed for at hjælpe dig med at lære om browsersikkerhed.