1.
PHP-hukommelsesgrænse :WordPress har brug for en PHP-hukommelsesgrænse på mindst 128M for at køre problemfrit. Hvis din grænse er sat for lavt, vil du støde på problemer med plugins og temaer. For at kontrollere din hukommelsesgrænse skal du åbne din wp-config.php fil og se efter linjen 'define('WP_MEMORY_LIMIT', '128M');'.
2. Max_input_vars grænse :WordPress har også en grænse for antallet af variabler, det kan behandle på én gang. Denne grænse er sat i din PHP-konfigurationsfil (normalt php.ini). Hvis du bruger mange plugins eller brugerdefinerede temaer, skal du muligvis øge denne grænse. For at gøre det skal du åbne din php.ini-fil og se efter linjen 'max_input_vars =1000'. Forøg værdien af denne indstilling til noget som 2000 eller 3000.
3. Fejl ved databaseforbindelse :Hvis du ikke kan oprette forbindelse til din WordPress-database, skal du tjekke dine databaseindstillinger. Sørg for, at du bruger det korrekte databasenavn, brugernavn og adgangskode. Du kan også prøve at genstarte din databaseserver.
4. Forkert tabelpræfiks :Hvis du har ændret standard WordPress-tabelpræfikset, skal du sørge for, at din wp-config.php-fil også er opdateret. Tabelpræfikset er sat i linjen 'define('DB_PREFIX', 'wp_');'.
5. Forkert filsti :Sørg for, at dokumentroden på din webserver peger på den korrekte mappe. Det er normalt indstillet i din apache-konfigurationsfil (normalt httpd.conf) i indstillingen DirectoryIndex.
6. Manglende filer eller mapper :Sørg for, at de vigtige WordPress-filer og mapper er på plads, inklusive mapper som wp-content, wp-includes og index.php-filen i din dokumentrod.
7. .htaccess-filtilladelser :.htaccess-filerne skal indstilles til at have læse-/skriverettigheder (CHMOD 666) i installationsmappen.
8. Plugin- eller temakonflikter :Hvis du har installeret et nyt plugin eller tema og er begyndt at støde på problemer, kan du prøve at deaktivere plugin'et eller temaet og se, om det løser problemet.
9. Beskadigede kernefiler :Hvis du har foretaget ændringer i WordPress-kernefilerne, kan du prøve at nulstille dem til standard. Du kan downloade en ny WordPress installationspakke og sammenligne den.
10. Forældet webserversoftware :Sørg for, at både webserversoftwaren (f.eks. Apache, Nginx) og PHP-versionen er opdateret.
11. Fejlkonfiguration af lokal server :Dobbelttjek din lokale serveropsætning for at sikre, at den er korrekt konfigureret til WordPress-udvikling som serverrod, portnummer og PHP-konfiguration.