Fire store teleselskaber lancerer fælles mobilbetaling i dag

I dag åbner TDC, Telia, Telenor og 3 op for en ny mulighed for mobilbetaling. Teleselskaberne har sammen stiftet virksomheden 4T Mobile Payments, der har til formål at sætte sig på det relativt nye marked for mobilbetalinger.

Ifølge meremobil.dk lancerer 4T i dag applikationen Paii, der giver forskellige muligheder for mobilbetaling – både på iOS og Android.

Betalingen kan foregå helt uden registrering af betalingskort hos Paii, således at det aktuelle beløb blot trækkes på kundens næste telefonregning.

Alternativt kan man anvende en model med optankning, hvor brugeren opretter en konto hos Paii med NemID og sætter penge ind, der så bliver trukket, når man benytter Paii til at betale for køb.

Paii giver også mulighed for gratis overførsel af penge til andre brugere, og det er muligt at betale op til 7.500 kroner per transaktion, hvis man har oprettet en konto med et tilknyttet betalingskort. Hvis man ikke er registreret, ligger grænsen på 225 kroner.

Det er i øjeblikket ikke muligt at bruge Paii i fysiske butikker, men Peter Bredgaard, der er direktør i 4T, har tidligere udtalt, at man forventer at have mobilbetaling i 1.200 danske supermarkeder i løbet af 2014.

Læs mere om Paii

Læs også: Teleselskaberne er bekymrede for sikkerheden op til lancering af mobilbetaling

Markedet for mobilbetalinger i Danmark er i dag domineret af Danske Banks Mobile Pay-applikation, som nu er downloadet over en million gange, og som er gratis at bruge frem til 2016. En stribe andre danske banker har også sammen lanceret Swipp, der kører via mobilbank og kræver NemID-login.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>