Den supersikre Blackphone blev rooted på fem minutter

Sikkerheden i Blackphone er blevet brudt af hackere på en hackingkonference. Android-telefonen er ellers blevet markedsført som et meget sikkert alternativ til almindelige smartphones, skriver Betanews.

Men det viser sig at Blackphone ikke helt kan stå på mål for sikkerheden. Hackerne kunne nemlig skaffe sig root-adgang i operativsystemet på fem minutter, uden at det var nødvendigt at låse op for bootloaderen.

Heldigvis var en af fejlene i Blackphone temmelig uskyldig, for den kræver nemlig, at hackerne har fysisk adgang til telefonen, før det er muligt at skaffe sig root-adgang. En anden fejl i telefonen blev hurtigt fjernet igen med en sikkerhedsopdatering.

Mange har tidligere udtrykt bekymring for sikkerheden i Blackphone, da den kører et operativsystem baseret på Android og ikke et, der er udviklet fra grunden af til formålet.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>