Microsoft lapper 37 huller – inklusiv kritisk Internet Explorer-sårbarhed

Microsoft har fundet og lappet 37 huller i virksomhedens software i august-pakken af patches, primært i Internet Explorer, hvor et problem med korrumperet hukommelse er blevet løst med hele 26 sikkerhedsopdateringer. Det skriver ZDnet.com.

Og man skal ikke sidde på hænderne, for nogle af disse sårbarheder er allerede kendt i underverdenen og bliver udnyttet af hackere – dog i begrænset omfang, melder Microsoft. Et nyt tiltag i de månedlige pakker og den medfølgende rapport er en værdi for, i hvor høj grad en sårbarhed bliver udnyttet. På en skala fra 0 til 3 vurderer Microsoft i det nye Exploitability Index, om det er usandsynligt, at en sårbarhed vil blive udnyttet, hvilket udløser et tre-tal, mens et nul betyder, at der er set eksempler på exploits til en sårbarhed.

Udover de mange opdateringer til Microsofts browser er der også i denne omgang lapninger Windows Media center, SQL Server, .Net-frameworket, OneNote, Sharepoint Server samt til en stribe mere maskinnære tjenester og drivere.

Udover sikkerhedsopdateringer har Microsoft også sendt en stribe almindelige opdateringer ud til Windows, fra Windows Server 2003 til den nyeste version af Windows 8.1.

Kører man Windows 8.1, skal man i øvrigt fra nu af have Update 1 til Windows 8.1 installeret, hvis man ønsker sikkerhedsopdateringer fremover.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>