Radikal it-ordfører vil ikke fortsætte

Når næste folketingsvalg kommer – engang inden september 2015 – vil den radikale it-ordfører Jeppe Mikkelsen vinke farvel til Christiansborg. Han har valgt ikke at genopstille, fordi han også vil prøve andet end politik.

»Jeg tror faktisk, jeg skal være politiker rigtig mange år af mit liv. Men mit liv er meget langt, og jeg bliver nødt til at prøve kræfter med andre udfordringer også. Jeg skal kunne andet end det politiske håndværk. Derfor er det tid til en pause fra Christiansborg og omegn,« skriver han om beslutningen på sin Facebook-profil.

Jeppe Mikkelsen blev den yngste it-ordfører i salen, da han som 22-årig blev udnævnt til posten i november 2013. I et interview med Version2 dengang forklarede han, hvordan afsløringerne af NSA’s overvågning havde gjort et stort indtryk og vist ham bagsiden af de mange digitale muligheder.

På det tidspunkt blev Jeppe Mikkelsen den fjerde it-ordfører for de Radikale på to år. Så meget skiften rundt var ikke godt nok, erkendte han og håbede på mere kontinuitet. Men når valget kommer, skal partiet altså finde en ny it-ordfører.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>