Sådan kan Big Data styrke din virksomhed

Big Data er det nye sort, men hvad kan man egentlig bruge det til? Det spørger mange små og mellemstore virksomheder nok sig selv.
Nu er der lejlighed til at få nogle gode bud fra internetvirksomheden Saxo.com.

De har valgt at bruge Big Data til løbende at justere forretningsudviklingen og budgetterne. De mange data udgør den videnbank om markeder og indtjening, som gør det muligt at overvåge og visualisere udviklingen.

Din jagt på nye udfordringer begynder på Jobfinder.

Og der er brug for at reagere hurtigt i en omskiftelig verden, mener Saxo.com’s CFO Peder Skjalm Lissner. Derfor er der behov for nye økonomistyringsprincipper; for eksempel giver det ingen mening at planlægge økonomien ud fra et budget, der er låst fra 1. januar til 31. december. Det skal være langt mere dynamisk.

Hvordan Saxo.com helt konkret griber det an, kan du læse om i magasinet IT Insight Business Analytics – også til små og mellemstore virksomheder.

Du har også mulighed for at høre Peder Skjalm Lissner fortælle om de værktøjer og processer, Saxo.com bruger, på et gratis formiddagsseminar, som Version 2, Mediehuset Ingeniørens netmedie, afholder onsdag den 3. september 8:30-11:30 Trekronergade 26, Valby.

På samme møde vil Jeppe Dahl Jensen, der er partner i Kapacity fortælle, hvordan Big Data eller Business Analytics, som det også kaldes, kan bruges som målstyringsredskab i en virksomhed.

Endelig viser Christian Schou, fra Arrow ECS Denmark, hvad der gemmer sig af muligheder i Big Data, hvis man tager en pragmatisk tilgangsvinkel til metoden.

Læs mere om arrangementet og meld dig til her.

Arrangementet er sponseret af Kapacity og Arrow ECS Denmark.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>