‘Windows 9 Beta’ kommer med ét-kliks opdatering

I næste måned kommer den første reelle smagsprøve på den næste version af Windows, der har fået arbejdstitlen Threshold, men forventes at komme på markedet som Windows 9. I slutningen af september eller måske først starten af oktober frigiver Microsoft det såkaldte technical preview, som efter alt at dømme kommer med et nyt og forbedret opdateringssystem. Det skriver Neowin.

I fremtiden skal ét klik være nok til at opdatere til den seneste udgave – eller build – af styresystemet. Funktionen er fuldt implementeret i betaversionen, som det ser ud nu, men Neowin understeger dog, at det ikke er umuligt, at funktionen bliver fjernet inden frigivelsen i slutningen af september.

Ifølge mediet vil den nye opdateringsfunktion betyde, at man kan skifte til en nyere version af Windows uden at skulle igennem en traditionel, fuld installation. Funktonen skal gøre opdateringen mere problemfri og gøre det lettere at implementere hurtige ændringer uden at forstyrre brugerne.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>