Gammel spil-klassiker kommer som ny filmserie til Netflix

Man ved aldrig, om man skal glæde sig eller græde, når spilserier omdannes til film eller tv-serier.

Men Netflix er i hvert fald på vej med endnu en exclusive-serie til streamingtjenesten, og resultatet ender i enten smil eller tårer for de millioner af fans, som stadig elsker Nintendos Legend of Zelda.

Spilserien, som omhandler helten Link, der næsten altid skal redde prinsessen Zelda, er i færd med at blive udviklet til en “Live-action” serie til Netflix. Det vil sige med rigtige skuespillere.

Det skriver Wall Street Journal.

Legend of Zelda-spillene er et af de bedst sælgende og mest anerkendte spil-serier fra Nintendo, og spilserien har over 18 forskellige titler – deriblandt The Legend of Zelda, Ocarina of Time og Skyward Swords.

En børnevenlig “Game of Thrones”
Ifølge Wall Street Journal skal Zelda-serien foregå i spilverdenen Hyrule og handle om kendte figurer fra spillet.

Serien er stadig i færd med at blive udviklet i et samarbejde mellem Netflix og Nintendo US, som leder efter skribenter.

Serien skulle langt hen ad vejen ende med at minde om Game Of Thrones – bare til et mere bredt publikum. Ergo må det være slut med de utallige sexscener og litervis af teaterblod, som der bruges i Game of Thrones.

Serien har langt endnu, og hverken Netflix eller Nintendo har ville kommentere sagen over for pressen, men man kan håbe på, at det bliver en bedre serie end 80′ernes animerede Zelda-serie.

Læs også: Netflix-boss ikke i tvivl: Derfor er flow-tv’et stendødt om 15 år

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>