LibreOffice får stor makeover: Retter irriterende Microsoft-problem



Den nye “Startskærm” for LibreOffice.



Dropdown-menuerne er blevet bedre og hele opdateringen har gjort LibreOffice mere moderne at se på.

The Document Foundation annoncerede for nyligt den nyeste version af LibreOffice, som ifølge Document Foundation selv er den smukkeste version til dato.

Ud over den grafiske opdatering, så bliver der også rettet en del af LibreOffice’s problemer sammen med Microsofts OOXML formater.

Et af problemerne bliver rettet ved, at der nu følger to nye fonte med LibreOffice, Carlito og Caladea, som skal erstatte Microsofts mest brugte skrifttyper, Calibri og Cambria. Begge fonte har drillet brugere af LibreOffice, hvis de åbnede et dokument fra en Office 365-bruger.

Desuden får LibreOffice til OS X en række ikoner, som passer til OS X og kan arbejde sammen med Microsofts OneDrive og Sharepoint.

Derudover kommer LibreOffice også med en opdateret “startskærm”. Den første skærm som du møder, når du starter LibreOffice. Den indeholder nu skabeloner på samme måde, som Office 365 gør. 

LibreOffice er en af de bedste løsninger for dem, som ikke ønsker at bruge Office 365 eller Googles cloudløsning, Google Docs. Det er desuden også et af de mest brugte Office-programmer på Linux-platformen.

Du kan læse mere om LibreOffice 4.4 her.

Læs også: Nu kan du hente en ny kontorpakke helt gratis

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>