NFC, Wi-Fi og 50 megapixels: Canon sender sværm af nye kameraer på markedetCanon EOS 5DS og 5DSR er begge udstyret med 50 megapixels full frame CMOS-sensorer samt to DIGIC 6-processorerCanon EOS M3 er et kompakt [b]systemkamera på 24 megapixels, der er bygget i let, men stærkt materiale.

[/b]Canon EOS 750D & 760D: Flagskibe i entry-level klassen. De har bl.a. fået forbedret autofokus, en ny sensor på 24 megapixel og en DIGIC 6-billedprocessor.Canon Powershot SX410 IS er det seneste skud på stammen, hvis man foretrækker de lettere “peg-og-skyd”-kameraer. 

Canon holdt i formiddags den største produktlancering i flere år.

Ikke færre end syv nye kameraer kommer i butikkerne i løbet af foråret.

5DS og 5DSR er Canons seneste bud på full frame-kamerahuse, som er de første med en opløsning på over 50 megapixels fra producenten. Både S og SR-udgaverne kan skyde fem billeder i sekundet i fuld opløsning.

Det kompakte systemkamera EOS M3 fik et stærkere hus med bedre grip og bedre fokussystem.

Canon lancerede også to nye modeller kaldet 750D og 760D. Det er nye flagskibsmodeller inden for entry level-kategorien i prisklassen omkring 5-6.000 kroner. I forhold til forgængerne har de forbedret autofokus og processor og en ny sensor på 24 megapixels. 

I kategorien kameraer uden udskiftelig optik lancerede Canon to nye modeller. Powershot SX410 IS har forbedret optisk zoom, og Ixus 275 HS har blandt andet full HD-video.

NFC og Wi-Fi
Canon har med små skridt forsøgt at tilpasse kameraerne til den forbundne virkelighed, de bruges i. En på papiret fornuftig strategi, der dog rulles ud med en vis forsigtighed. 

En af Canons idéer bygger på et NFC- og Wi-Fi-drevet mediecenter ved navn Connect Station, som kan tømme kameraets kort helt trådløst, og derefter streame billederne til dit tv, din tablet – eller din foretrukne sky-tjeneste. 

Canon har også forøget fokus på apps, som blandt andet kan bruges til at fjernbetjene kameraet og aktiveres gennem NFC-teknologi, som de fleste allerede kender fra deres telefon.

Samtlige produkter lanceres i løbet af 2. kvartal i år.
De første forventes at være i butikkerne i løbet af marts, og de sidste i juni 2015.

Læs også:
Hands-on: Canon EOS 70D kamera til entusiaster

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>