Nyt gaming-grej fra Nvidia på vej: Kan det være en ny gamer-tablet?


Nvidia er kendt for at være verdens største grafikkortsproducent, men de seneste år har det amerikanske firma bevæget sig over i hardware-verdenen med blandt andet en Nvidia Shield-tablet.

Og nu ser det ud til, at Nvidia igen er på vej med noget nyt. Noget som har taget fem år at lave, hvis man skal tro på den invitation, som amerikanske journalister har modtaget.

Nvidia har inviteret til et event i San Francisco, som skal “redefinere fremtiden for gaming”.

Store ord bliver ofte skrevet af marketingsfolk, men invitationen har fået internettet til at tænkte i, hvad mon Nvidia kommer med.

Tablet, bærbar eller noget helt tredje?
Billedet på invitationen afslører ikke meget, men viser bare Nvidias klassiske grønne farve på en kant, som både kunne ligne en bærbar og en tablet, men meget kunne tyde på, at det er endnu et mobilprodukt i stil med Nvidia Shield.

Dette kommer af, at Nvidia fremviste den nye Tegra X1-chip til CES-messen i Las Vegas sidste måned, men uden at der fulgte en produktlancering med.

Samtidig er flere af de inviterede journalister fra medier, som har Android som hovedemne – og sidste års Nvidia Shield var en Androidtablet.

Nvidia har ud over sidste års Nvidia Shield-tablet også lavet en tidligere Shield-model, som meget mere minder om en håndholdt spillekonsol a la Nintendos 3DS.

Begge shield-enheder gav stærk processorkraft til spil.

Handler det ikke om en ny tablet, kan det også være, at Nvidia kommer med en ny version af det nye GTX960-grafikkort, som passer til bærbare.

Nvidia plejer at lancere mobile versioner af sine mellemstærke grafikkort kort efter desktop-versionens lancering, og vi har endnu ikke set en GTX960M.

Læs også: 2015 i bil-teknologiernes navn: It-firmaerne flokkes om at gøre din bil til en smartbil

 

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>