Sommercamp for unge it-interesserede: Lær at kode på otte dage

Det er ungdommen, som skal bære Danmarks digitale succes videre i fremtiden.

Derfor tilbyder Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, UNF, en ny sommercamp, som er rettet specifikt mod unge på gymnasiale uddannelser, der er interesseret i datalogi, matematik og computervidenskab.

Hvis du – eller din teenager – har flair for tal og algoritmer, og nyder at sidde og løse matematiske problemer, så er campen relevant.

Her vil du lære om matematikken bag effektive programmer, og ugen vil byde på en god blanding af forelæsninger, opgaveregninger og workshops, hvor praktiske opgaver viser den virkelige – og effektive – brug af algoritmer.  

Hvordan laver du for eksempel et program i stil med Rejseplanen.dk, som på sekunder regner ud, hvordan du nemmest, mest effektivt og hurtigst kommer fra Aarhus til København?

Eller hvordan laver du den mest effektive algoritme til at udregne vekselbeløb – og hvordan omdanner du det efterfølgende til et program?

Det kan du lære – og mere til.   

Campen varer otte dage mellem en 11.-18. juni ved Datalogisk Institut ved Københavns Universitet, og kræver en gymnasial uddannelse (STX, HTX, HHX eller HF), samt lignende uddannelser fra Norge og Sverige. Der er plads til 50 deltagere, og det koster 500 kroner for de otte dage.

Du kan læse meget mere samt tilmelder dig via dette link. Du kan tilmelde dig frem til 1. maj.

Computer Science Camp bliver sponsoreret af Computerworld, IT-jobbank samt den danske ejer af begge; Jobindex.

Computer Science Camp er en af 10 camps, som Ungdommens Naturvidenskabelige Forening arrangerer i år.

Læs også:  Kode-amok: 100 danske børn programmerede i 24 timer med Coding Pirates

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>