Første test-version af kommende storopgradering af Windows 10 klar: Her er Redstone

Microsoft har lanceret en ny version af Windows 10 til Windows Insiders – Microsofts frivillige korps af beta-testere – under navnet “RS”.

Det står for Redstone. Opdateringen – i gamle dage ville man nok kalde det Service Pack (SP) 1 – vil ifølge Microsoft ramme brugerne i juni 2016.

Opdateringer til “OneCore”
Windows 10 Redstone vil bringe en række store forbedringer og funktioner til Windows 10, hvoraf mange stadig ikke er officielle.

I den første Redstone-opdatering, som netop er blevet sendt ud til testerne under navnet version 11082, er der imidlertid langt mellem de nye funktioner.

Gabe Aul, Microsofts system-VP, fortæller, at opdateringen fokuserer på at forbedre “OneCore”.

“OneCore er den delte kerne imellem enheder. Grundlæggende er OneCore hjertet af Windows, og de her forbedringer vil gøre det langt mere effektivt for os at bygge Windows på tværs af pc, smartphones, tablets, IoT, HoloLens og Xbox One. Vi har rettet og tweaket i kernen, så vi kan begynde at indskrive nye funktioner og rettelser i begyndelsen af det nye år.”

Ligeledes lover Gabe Aul, at der i 2016 vil komme mange flere små og store opdateringer direkte til Fast Lane for Windows Insiders.

Fast Lane er den hurtige af to opdateringsveje, som man kan tilslutte sig som Windows Insider, hvor man hurtigere får opdateringer, som er mindre testede og dermed måske også med flere fejl. Slow Lane er mere sikker og mere færdig, men til gengæld går der længere tid imellem opdateringer.

Læs også: It-chefer glade for de konstante Windows 10-opdateringer: Derfor er det en bedre model

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>