Her er vinderen af Computerworlds store julekonkurrence

Fredag sluttede den store julekonkurrence på Computerworld, hvor vi sammen med Razer udlovede den helt store gamerpakke, som du kan læse mere om her: Vind stor gamerpakke fra Razer i Computerworlds julekonkurrence

Og vinderen er blevet fundet.

Han hedder Jakob Lauritsen og kommer fra Frederikssund.

Han svarede først rigtigt på konkurrencens to spørgsmål og dernæst var han så heldig at blive udtrukket som vinder blandt de mange korrekte besvarelser, som vi havde modtaget.

“Det er skønt at vinde konkurrencen og så lige op til jul. Det kan jo ikke blive bedre – også selv om det nok ikke bliver mig, der kommer til at bruge præmierne,” siger Jakob Lauritsen, som til daglig forsker i kræft på Rigshospitalet.



Jakob Lauritsen.

Præmien bestod af et Razer BlackWidow-tastatur, Diamondback-mus, Kraken 7.1 Headset og ikke mindst en Firefly-musemåtte, som lyser og blinker i takt med de tre andre produkter, som alle er udstyret med lyseffekter.

Det er noget som de egentlige brugere af Jakob Lauritsens vinder-præmie nok skal blive vilde med.

“Det bliver mine to drenge på ni og elleve år, som nok kommer til at bruge præmien mest. De er begge i Sverige nu, hvor vi skal holde jul, og de bad mig om at sende de helt rigtige specifikationer. De var rigtigt glade for det og ser frem til at kunne spille med det, ” siger Jakob Lauritsen.

Og præmien passer perfekt ind på tidspunktet for familien Lauritsen.

“Specielt min søn på 11 år spiller ret meget, så præmien her kunne jo ikke passe bedre,” siger Jakob Lauritsen.

Læs også: Test: Razer Leviathan vil indhylle dig i baspræget gaming-lyd

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>