Netsvindlere, mini-bærbare og adgang til amerikansk Netflix: Her er syv års mest læste historier på Computerworld

2.885 artikler har vi udgivet på Computerworld.dk i 2015 – artikler, som har dækket alt fra Skats fejlslagne EFI-system til lanceringen af Windows 10.

Undervejs har vi på redaktionen sorteret, redigeret og gravet løs i det bjerg af nyheder og historier, som vores brug af it hver dag skaber.  

Med få dage tilbage af 2015 er vi dykket ned i de seneste syv års statistik og vendt tilbage til overfladen med oversigten over de mest læste historier – år for år.

Scroll ned igennem listen og se, om du kan huske historierne.


Mest populære i 2008

De fem mest populære svindelnumre på nettet
Hver dag sendes millioner af spam-mails ud til alverdens e-mailadresser. Og hver dag hopper folk verden over stadig på dem. Vi samlede i 2008 de mest populære svindelnumre og krydrede dem med eksempler fra vores egne indbakker. Se her hvordan og hvorfor, denne spam-svindel virker.

Her er 12 billige mini-bærbare
Kan du huske Asus Eee og alle de andre små bærbare computere som revolutionerede markedet? Prisen var lav og vægten i bund. Men modellerne var langt fra ens. Vi samlede de 12 mest interessante modeller i et stort galleri – måske havde du endda selv en i 2008?

Nye biograf-film kan ses gratis og lovligt på nettet
Netflix var i 2008 stadig en DVD-tjeneste. Men streamning var så småt på vej. Men hvad måtte men egentligt når nu de nye film og tv-serier kunne ses gratis fra et utal af hjemmesider, der ofte uploadede materialet ulovligt. Det var dog ikke ulovligt at se filmene i Danmark, fastslog en advokat med speciale i ophavsret den gang.


Mest populære i 2009

Sådan får du Windows 7 på din Mac

Skuffelsen ved Windows 8 var i 2009 stadig langt væk og Windows 7 var en frisk start efter Vista. Så hvorfor ikke putte Microsofts nye system på din Mac? Guiden til Windows på Mac var yderst populær i 2009.

25 gode og gratis programmer klar til download
Mangler du anti-virus, en god musikafspiller til pc’en, et godt billedbehandlingsprogram eller et effektivt værktøj til at rydde op i din computer? Så kig med her, hvor du finder 25 gode og gratis programmer – lige til din pc. De fleste af dem er stadig på markedet…

Sæt flere PDF-filer sammen
Har du behov for at klaske flere PDF-filer sammen til en enkelt, så kan du gøre det hurtigt og gratis på nettet. Læs hvordan her.


Mest populære i 2010

Sådan fusker du med din IP-adresse
Giv din computer en udenlandsk IP-adresse og få adgang til enorme mængder underholdning som film, tv-serier og internetradio. Her er den hemmelige opskrift på at ændre din IP.

FAQ: Få styr på Intels nye processorer og platforme
I 2010 lancerede Intel sine første i3, i5 og i7 processorer. Men de nye modelnavne skabte forvirring. Så Computerworld var klar med en forklaring. 

Her får du Office 2010 billigst
Officepakken er stor, fuld af funktioner og bestemt ikke billig. Det var den heller ikke i 2010. Derfor var overblikket over de forskellige versioner populært læsestof i 2010.


Mest populære i 2011

Købeguide: Sådan vælger du den helt rigtige bærbar
Der er nogle ting, der bare skal være i orden, når du køber bærbar computer. Undgå at blive snydt og ende med en dårlig handel – vi er klar med en guide, der gør dig i stand til at vælge den helt rigtige bærbar. Sjovt nok er flere af rådene stadig gangbare her 4-5 år efter.

Stortest: Her er den bedste tablet-pc
Overvejer du at købe en tablet-pc? Skal det være en iPad eller en udgave med Android? Vi testede topmodellerne anno 2011 og kårede den bedste.

Test: Her er det bedste GPS-ur
Garmin Forerunner 610 og Nike+ SportWatch GPS er i infight i denne test, hvor vi ser nærmere på GPS-løbeure. App’en Endomondo blander sig dog i slagsmålet med en springskalle. Se her hvem der løber med sejren.


Mest populære i 2012

Stortest: Her er de bedste gratis antivirus-programmer
Kan gratis sikkerhedssoftware virkelig beskytte din pc? Svaret er ja, hvis du vælger det rette produkt. Læs her en test af de mest pålidelige gratis sikkerhedsprogrammer.

Fem dage med Windows 8: Hit eller flop?
Hvordan er det at skifte til Windows 8? Hvad fungerer, og hvad fungerer ikke? Her er dommen over Microsofts nye styresystem efter fem dage i medgang og modgang.

Test: Her er de bedste SSD-diske
Vi kårer de bedste SSD-diske blandt 20 testede modeller. Hvis du overvejer at udskifte din gamle harddiske med en lynhurtig SSD, skal du kigge med her.


Mest populære i 2013

Test: Netflix, HBO Nordic, YouBio og ViaPlay – hvem vinder?
Vi har testet Netflix, HBO Nordic, YouBio og ViaPlay, men hvilken af de fire streamingtjenester er bedst? Få dommen her

Test af fem Android-mobiler: Her er den bedste smartphone
Hvilken Android-mobil er den bedste lige nu? Få svaret i denne stortest, hvor vi ser nærmere på de her fem supermodeller: Samsung Galaxy S4, HTC One, Sony Xperia Z, Google Nexus 4 og LG Optimus G.

Sådan får du adgang til den amerikanske udgave af Netflix
Er den danske Netflix ved at være lidt for kedelig? Så prøv den amerikanske – helt lovligt. Vi giver dig massevis af metoder til at fuske dig til amerikansk Netflix, som har langt flere film og tv-serier.


Mest populære i 2014

Købeguide: Sådan vælger du den rigtige bærbare computer til studiet
Det nye skoleår nærmer sig, og nye elever og studerende skal atter på skolebænken. Det kræver en studiecomputer, men hvordan vælger man den rigtige? Se vores bud her.

Stor guide: Her er de bedste smartphones på markedet
Smartphone-markedet er proppet med nye smartphones: Sony Z2, HTC One (M8), Samsung Galaxy 5, Lumia 930 og andre. Her er vores samlede vurdering af de nye smartphones.

Test af 6 mini-tablets: Sådan vælger du den rigtige
Mini-tablets er praktiske og passer perfekt til rejser og e-bogslæsning. Men hvad skal du vælge? Vi har testet seks forskellige modeller.


Mest populære i 2015

10 ting du skal gøre, når du har installeret Windows 10
Har du installeret Windows 10, så skal du i gang med et mindre opsætningsarbejde. Her er 10 ting, som du bør gøre lige efter, at du har installeret Windows 10.

Vi har testet den endelige version af Windows 10: Her er vores dom
Vi har haft den endelige version af Windows 10 under en kritisk lup. Her er vores dom.

Gør disse tre ting før og efter du opdaterer til Windows 10
Den 29. juli 2015 blev Microsoft Windows 10 udgivet. Men inden du kan hente den nye Windows-version, skal du lige gøre et par ting.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>