Advarsel: Samsung-brugere bør ikke installere Windows 10

Elektronikgiganten Samsung advarer sine laptop-brugere om ikke at installere styresystemet på Windows 10 på deres bærbare computere.

Advarslen kommer i kølvandet på Microsofts noget aggressive og automatiske opdatering af Windows 7- og Windows 8-maskiner til det knap et år gamle Windows 10.

Det kan du læse mere om her: Microsoft forsøger at tvinge de sidste over på Windows 10: Luk din browser og du accepterer download

Årsagen til, at Samsung nu advarer sine laptop-brugere, er, at Samsung simpelthen ikke har fået drivere klar til det ‘nye’ styresystem fra Microsoft.

Det skriver det britiske it-medie The Register.

“Vi taler med Microsoft”
En Register-læser har henvendt sig til tidsskriftet, fordi han ikke kunne opdatere Samsung NP-R590 laptop til Windows 10 på en måde, så hans trådløse Broadcom-kort virkede efter hensigten.

Annonce:


Senere har læseren fået en mail fra den britiske Samsung-support, som The Register gengiver på sit website med følgende ordlyd:

“Ærligt talt, så foreslår vi, at du ikke installerer Windows 10 på nogen som helst Samsung laptop eller PC, da vi stadig koordinerer med Microsoft angående disse ting,” lyder det fra Samsungs britiske supportafdeling ifølge The Register.

Mailen fra Samsung-supporten fortsætter således:

“Driverne på vores hjemmeside er endnu ikke kompatible med den nyeste version af Windows. Vi anbefaler normalt, at man beholder den nuværende version af Windows, og vi vil opdatere, når der ikke længere er Windows 10-udfordringer med Samsungs laptops, computere og sågar skærme.”

Samsung har umiddelbart ikke ønsket at uddybe sit svar fra sin britiske supportafdeling. Microsoft skriver i en mail til The Register, at selskabet arbejder sammen med Samsung for at give kunderne den bedste Windows 10-oplevelse.

Læs også:
Danskerne helt vilde med Windows 10: Så meget fylder Windows 10 i Danmark i forhold til resten af verden

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>