Facebooks Mark Zuckerberg hacket: Sådan havnede milliardæren i de kriminelles kløer

Selv indehaveren af verdens største sociale medie er i farezonen for at blive hacket.

Dette måtte Facebook-stifter og -direktør Mark Zuckerberg sande, da han søndag fik besked om, at flere af hans sociale medie-konti som Twitter, LinkedIn og Pinterest er blevet kompromitterede.

Gruppen bag hackerangrebet kalder sig selv Ourmine, og den har ifølge BBC og Engadget tweetet budskaber på Mark Zuckerbergs Twitter-konto, hvor de skriver, at de har adgang til flere af Mark Zuckerbergs profiler.

Ville teste sikkerhed
Som bevis på, at hackerne har været på besøg, har de lagt en besked på Mark Zuckerbergs Twitter-konto:

“Hey @finkd vi har fået dine Twitter & Instagram & Pinterest, vi tjekker bare din sikkerhed. Skriv venligst en direkte besked til os,” lyder budskabet fra Ourmine på Mark Zuckerbergs Twitter-konto, som ikke har været aktiv siden 2012.

Gruppen skriver desuden, at Mark Zuckerberg har været involveret i det store LinkedIn-hack, som du kan læse mere om her:

Skift dit LinkedIn-password nu: Hackeren ‘Peace’ sælger 117 millioner kontooplysninger

Måske også Instagram
Mellem linjerne angiver hackergruppen altså, at den har været i stand til at fiske passwords ud fra Mark Zuckerbergs LinkedIn-konto, som mod alle sikkerhedsforskrifter så er blevet genbrugt på andre sociale medier.

Udover det nu slettede tweet fra Mark Zuckerberg-profilen om at være hacket, som selvsamme Mark Zuckerberg-profil noget skizofrent afviser kort tid efter, er der blevet publiceret skærmdumps af Facebook-stifterens hackede Pinterest-profil.

Den eneste Facebook-relaterede sociale medie-konto, som har været rapporteret hacket ud af hænderne på Mark Zuckerberg, er tilsyneladende Instagram.

Den meddelelse kommer dog fra hackergruppen selv, og der er indtil videre ikke dukket bevis op for, at Mark Zuckerbergs Instagram-konto med 30 billeder skulle være vristet fra ham.

Læs også:

Priserne falder i hacker-miljøerne: Så lidt koster det at købe et hack, et DDoS-angreb eller en RAT

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>