Microsoft lancerer ny Office 365-tjeneste til planlægningsafhængige

Samarbejds-tjenester er et af de helt store buzzwords i 2016 fra de store softwaregiganter, og nu kommer Microsoft så med endnu en.

Microsoft forsøger at gøre Office 365 til et uundværligt værktøj på enhver arbejdsplads, og Planner skal bruges til nemt at skabe overblik over et givent projekt. Appen viser, hvem der er med på projektet, hvem der tager sig af hvilke opgaver og har indbygget datadeling.

Planner fungerer langt hen ad vejen på samme måde, som allerede eksisterende tjenester allerede gør. Den mest kendte er Trello.

Du kan i videoen herunder se, hvordan Planner fungerer.

Microsoft er ikke på bar bund, når firmaet har kastet sig ud i planlægningsverdenen, for Microsoft har allerede “Project”, en tjeneste rettet mod projektledere til at styre et større projekt.

Planner er i stedet en app lavet til de mange brugere, der ikke sidder på en project manager-uddannelse, og som skal have overblik over deres projekter.

Med lanceringen af Planner forsøger Microsoft endu en gang at tage et forretningsmæssigt komplekst værktøj – projectmanaging – og omdanne det til en relativ enkel app eller tjeneste, som lægmand kan bruge.

Det samme sker i øjeblikket med Power BI, Microsofts datavisualiseringsværktøj, der også er gjort lettere at bruge, så du ikke behøver at være dataanalytiker for at bruge det.

Planner bliver udrullet over de næste par uger.

Læs også: Se billederne: Her er et gratis open source-alternativ til Microsofts Office 365

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>