| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Computervirus >> Content
    Forskellene i en Worm og en Backdoor Virus
    Både orme og vira er malware. Udtrykket malware , som stammer fra ordet " ondsindede " og " software" refererer til programmer , der er specielt designet, med ondsindede hensigter , til at inficere en brugers computer system. Malware kan udføre en række skadelige handlinger , fra at stjæle fortrolige data til helt ned den inficerede computer. Hvad adskiller de forskellige typer af malware og bestemmer dets klassificering er, hvordan det spreder sig , og hvorvidt det skaber en kopi af , eller kopierer , selv. Backdoor

    bagdør er en fjernadministration hjælpeprogram , der omgår den normale sikkerhedsforanstaltninger for at skjulte styrer en program , computeren eller netværket. Det kan være et gyldigt værktøj til autoriserede administratorer at bruge til lovlige grunde . I tilfælde af malware imidlertid bagdøren er en bevidst sårbarhed , der giver hackere adgang til det inficerede system, som giver dem mulighed for at tvinge systemet til at udføre kommandoer . Disse kan være mindre, men irriterende drengestreger ligesom at ændre dato /klokkeslæt eller åbne og lukke CD-ROM skuffen. Af større bekymring , selvom er, når angriberens hensigt er at få adgang til den inficerede computer system til at forårsage skade eller hente følsomme oplysninger såsom adgangskoder og kreditkortnumre .
    Backdoor Virus

    at blive betragtet som en virus , skal malware opfylde to kriterier : Det skal udføre selv, og det skal kopiere sig selv . En trojansk , for eksempel , kan forårsage måske skade på din computer system eller data ligesom en virus kan, men en trojansk ikke formere sig og derfor ikke er en virus. Antivirus og computersikkerhed software firma F-Secure påpeger, at en virus kan sammenlignes med en parasit . Ligesom en parasit , lægger en virus sig til en vært, der så spreder virus. En makro -virus , for eksempel, inficerer både og distribueres i Microsoft Word-dokumenter . Hvis virus installerer også en bagdør , kunne det kaldes en bagdør virus.
    Worm

    Derimod har en orm ikke opfører sig som en parasit , fordi det kræver ikke en vært fil . Ligesom en virus , gør det replikere , men det sender kopier af sig selv fra et inficeret system til andre systemer eller enheder på et netværk . I modsætning til en virus , som normalt fordærver og ændrer filer på din computer for at forårsage skade , ofte en orm lokaliserer sine skader til netværket , der forårsager øget båndbredde og forstyrre service. Dette er ormens definerende træk - optagethed af at sende kopier af sig selv i løbet af et netværk. Alligevel , som en ekstra bonus , kan ormen have en nyttelast ( dvs. en ondsindet handling , program eller kode leveres til et system ) . En fælles nyttelast til en orm er at installere en bagdør . Tænkes, derfor er det muligt at have en " bagdør virus" og en " bagdør orm " på den samme computer , den eneste forskel er , hvordan de er spredt .
    Beskyttelse

    Mens en virus og en orm sprede deres infektioner med forskellige midler , de trin, du bør tage for at beskytte din computer system mod dem er de samme. Sørg for at bruge en firewall - en hardware enhed eller applikation , der placerer en beskyttende barriere mellem din computer og internettet. Det virker til at regulere adgangen til din computer system eller netværk , og du bør aldrig slukke den . Du bør også installere et velrenommeret anti-malware program fra en leverandør , du har tillid , holde den opdateret , og køre det regelmæssigt. Installer altid patches og opdateringer fra dit operativsystem og applikationsleverandører , og afinstallere de programmer du ikke længere bruger. Vær forsigtig med at åbne vedhæftede filer eller klikke på links i e-mails, instant messages eller indlæg på sociale netværk . Da sikkerhedssoftware Symantec anbefaler , praksis "sikker computing" og anbefale det samme til alle du kender .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Regsvr.exe Virus 
    ·Hvordan at slippe af Hi5 Virus 
    ·Hvordan at vide, du har en virus på en iMac 
    ·Sådan Stop Symantec Virus Protection er forældet Aler…
    ·Sådan fjernes Hijacker Virus 
    ·Sådan Fix en Rootkit Virus 
    ·Sådan fjernes Recycler Virus 
    ·Hvordan at slippe af Win32 Virus 
    ·Computer Virus Protection Information 
    ·Hvordan til at spotte XP antivirus ( virus ) på din co…
      Anbefalede Artikler
    ·Min DVD-ROM vil ikke arbejde Når Windows Service Pack …
    ·Msconfig vil ikke køre 
    ·Sådan bruges tasten Print Screen til Copy 
    ·Sådan Konverter APE til WAV 
    ·Sådan Clean Backdoor Graybird 
    ·Sådan Konverter dit MP4 til AVI 
    ·Sådan installeres Zune Software 
    ·Hvad er årsagen Laptop Screen ikoner til Flicker 
    ·Sådan Fix Langsom Network Speed ​​
    ·Hvordan til at kopiere filer fra en dårlig harddisk me…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com