| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Konverter filer >> Content
    Sådan Konverter VGM til MP3
    . Den VGM filformat bruges til at gemme musikfiler udvundet fra ældre videospil, såsom dem til Sega Master System eller Genesis . Disse musikfiler kan derefter afspilles på din computer ved hjælp af software, der emulerer de analoge synthesizere fundet i spilkonsoller. Mens du spiller en VGM fil på computeren er en et -trins proces , når den nødvendige software er installeret, spiller en på en MP3-afspiller er lidt mere kompliceret . I denne artikel beskrives processen med at omdanne en VGM fil til MP3-format for at uploade til en iPod eller en anden lydafspiller. Instruktioner
    Konfiguration af computer til at spille VGM Files
    1

    Download og installer Winamp at bruge linket i afsnittet Ressourcer i denne artikel. Den " Lite " version af Winamp er alt , der er nødvendig for at spille VGM filer. Winamp vil indlæse automatisk, når installationen er færdig , lukker det for nu . Hvis din computer allerede er konfigureret til at afspille VGM filer med Winamp, springe til afsnit 2 .
    2

    Gennemse til Chipamp hjemmeside (link er også i Resources ) . Klik på " Get Chipamp " og derefter klikke på "Download Chipamp . " Installer pakken. Hvis du ikke ændre standard installationsmappen til Winamp , kan du klikke på "Næste" gennem alle anvisningerne. Ellers skal du angive den mappe, hvor Winamp er installeret.
    3

    Open Winamp og trække et VGM fil i spillelisten editor, eller dobbeltklik på VGM fil. Hvis Windows beder hvilket program der skal bruge for at åbne filen , skal du vælge Winamp . Sangen vil begynde at spille.
    Konvertering VGM filer til WAV
    4

    Opret en mappe kaldet " VGM konvertering" på skrivebordet.
    5.

    Launch Winamp , og klik på " PL "-knappen for at åbne afspilningslisten editor. Træk de VGM filer, du ønsker at konvertere til spillelisten vinduet.
    6

    Klik på "Indstillinger " og derefter klikke på " Indstillinger".
    7

    Klik på " Output" linket i venstre side af vinduet .
    8

    Klik på " Disk Writer ", klik derefter " Configure ".
    9 < p> Klik på knappen ved siden af ​​" Directory. " Klik på den mappe , du har oprettet på skrivebordet, og klik på "OK". Klik på " OK" og klik på " Luk" for at vende tilbage til Winamp vinduet.
    10

    Dobbeltklik på den første sang på afspilningslisten. Winamp vil konvertere alle filerne i afspilningslisten til WAV-format. Luk Winamp når konverteringen er færdig.
    Konvertering WAV-filer til MP3
    11

    Launch iTunes. Hvis du ikke har iTunes installeret , kan du downloade det fra linket i afsnittet Ressourcer i denne artikel. iTunes er ikke forpligtet til at konvertere WAV-filer til MP3-format , ethvert program, der kan skabe MP3-filer kan gøre det fra WAV-filer
    12

    Klik på " Filer" og derefter på "Tilføj mappe. til bibliotek ". Gå til den mappe , du har oprettet på skrivebordet, og klik på " OK ". de konverterede WAV filer vil blive tilføjet til dit iTunes-bibliotek .
    13

    klik på" Rediger " Klik derefter på" Indstillinger ". Klik på fanen" Avanceret " , klik derefter på" Import "fanen under det.
    14

    Klik på drop -down menuen ved siden af" Importer Ved hjælp af ", og klik på" MP3 Encoder ".
    15

    Klik på drop -down menuen ved siden af" Setting " og klik på" højere kvalitet. "Dette trin er ikke nødvendigt, hvis du har begrænset plads til musik på din harddisk eller MP3-afspiller. Men video game musik har tendens til at nedbrydes i kvalitet ved lavere MP3 bit-rater . Klik på "OK " for at lukke vinduet.
    16

    Højreklik på den fil, du ønsker at konvertere , eller fremhæve flere filer og højreklik på en af ​​dem . Klik på " Konverter det valgte til MP3. " The WAV-fil (er) vil blive konverteret til MP3-format .
    17

    Højreklik på de originale WAV-filer og klik på " Slet " medmindre du gerne vil beholde dem. Den mappe, du har oprettet på skrivebordet kan også slettes .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter DivX til MP4 WMV 
    ·Sådan konverteres en DRM M4P 
    ·Sådan Konverter DSS Audio 
    ·Sådan Konverter LIT filer til en Sony Reader 
    ·Sådan Konverter ATRAC3 til WAV 
    ·Sådan Konverter APE til MP3 i Linux 
    ·Sådan Konverter Google Video Files 
    ·Sådan Konverter EPS til JPG 
    ·Sådan Konverter FLAC musikfiler til MP3 bruge Nero Sta…
    ·Sådan Konverter beskyttede WMA-filer til MP3 for Free 
      Anbefalede Artikler
    ·PC Virus Protection og Forebyggelse 
    ·Årsager til høje CPU-forbrug 
    ·Computer Upload & Vedhæft Problemer 
    ·Sådan fjerner et program, der ikke fjernes i Tilføj /…
    ·Sådan fjernes en Systemfejl & en trojansk virus 
    ·Sådan Fix NTLDR på en CD 
    ·Lsass.exe refererede hukommelse Fejl 
    ·Sådan fjernes Shopica Virus 
    ·Sådan fjernes en Untd.com cookie fra din computer 
    ·Sådan fjernes Microsoft Rootkit 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com