| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    Problemer overophedning af Gennemsnit 6100 Bærbar
    På grund af deres generelle design og kompakte karakter , alle laptops , herunder Deres Gennemsnit 6100 , er modtagelige for overophedning problemer . Selvom " hot spots " er normale på undersiden af ​​bærbare computere under drift , kan disse " pletter" spredes til omfatte hele laptop, hvilket gør maskinen ubehageligt varmt at røre ved. Hvis sygdommen får lov til at overophede regelmæssigt, vil din Averatec lide en langsom og varmeinduceret død. Symptomer

    Da alle laptops generere varme , som de opererer i, kan de øgede temperaturer en overophedning maskinen ikke være alt for indlysende for dig, især hvis du bruger din Gennemsnit 6100 på et skrivebord. Når der lider af høje interne temperaturer , vil din Averatec tilbyde andre spor til sin indre uro i form af driftsforstyrrelser og performance problemer . Maskinen vil udsende bip, fryse , som du forsøger at arbejde på det og endda lukke ned pludseligt i et forsøg på at redde dets komponenter mod skader.
    Dangers

    Ved hjælp af en varmt eller overophedning bærbare på skødet kan udgøre en trussel mod din hud er kendt som Ristet Skin Syndrome. Undersiden af ​​dit Averatec kan blive meget varme , let at nå over 100 grader under normal drift , og placere din bærbare computer på nøgne hud på skødet i længere perioder, kan resultere i broget, misfarvet hud og endda forbrændinger. Andre farer gælder primært til den bærbare computer selv, hvor langvarige høje interne temperaturer kan slå sig eller endda smelte sarte elektronik indeni. Ukontrollerede overophedning spørgsmål forringe integriteten af ​​dine interne komponenter , forkorte Averatec levetid.
    Almindelige årsager
    p Bare om alt inde i din Averatec genererer varme under drift, at alt teknisk skyld i overophedning. Den største varmeproducent inde i din maskine , er imidlertid den CPU, der kaster store mængder af varme , som det kører programmer, og styrer den korrekte funktion af din bærbare computer. En intern ventilator og køleplade er installeret for at hjælpe sprede denne varme , før det bygger på usikre niveauer , men disse kan blive beskidt og tilstoppet over tid, forbyder den rette luftstrømmen i hele din bærbare computer og fældefangst varmen inde .

    Solution

    Den bedste måde at rette en overophedning problem er at rengøre din Gennemsnit 6100 , holde lufthuller , interne blæser og køleplade fri bebyggede støv , snavs og andet affald . Ventilationshullerne er nemme at kontrollere og rengøre, men de interne komponenter kan kræve en vis demontering at rengøre ordentligt. En dåse med trykluft kan bidrage til at blæse enhver snavs, der har akkumuleret inde i din Averatec , men kan ikke være stærk nok til helt at fjerne en tung opbygning . De fleste laptop reparation kan udføre en grundig rengøring af din bærbare computer, eller du kan gøre det selv , hvis du er sikker nok til at skille din maskine til at nå de interne fans.
    Forebyggelse
    < br >

    Selv hvis dine interne fans er rene og fungerer korrekt, kan varmen ikke gå nogen steder , hvis din Gennemsnit 6100 er placeret på en sådan måde, at blokere ventilationshullerne. Brug aldrig din laptop på bløde overflader , såsom en sengetæppe eller pude, der blokerer ventilationshullerne og forhindre korrekt luftstrøm og køling. Brug dåse luft jævnligt rengøre ventilationskanaler og inde i din bærbare computer for at forebygge ophobning af fnug , hår eller støv. Hvis det er muligt , prop din Averatec til at tillade bedre luftgennemstrømning gennem hullerne , eller bruge en separat bærbar køler til at holde din maskine cool.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding linjer på tværs en bærb…
    ·Problemer med laptop Fingerprint Scannere 
    ·Hvordan foretager jeg fejlfinding Win98 SE bredbåndsti…
    ·Sådan foretages fejlfinding Code 10 på DVD-ROM på en…
    ·Bad Laptop Video Card Symptomer 
    ·Laptop CPU Problemer 
    ·Symptomer på en mangel batteri på en Dell bærbar 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Gateway Laptop Display …
    ·Sådan foretages fejlfinding en Dell Laptop Batteri 
    ·Fejlfinding en bærbar computer, slukker, når batterie…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er Pwrisovm.exe 
    ·Sådan deaktiveres Inaktive USB Root Hubs i POS 
    ·Sådan køres Computer Management Fjernt 
    ·Sådan fjernes Browser Cookies 
    ·Hvorfor er Excel 2007 Navigation Slow Når en Linked Wo…
    ·Hvordan man behandler en computer med en virus 
    ·Sådan Konverter MP3 til en M4R Download 
    ·Sådan Fix en vandskadede Laptop 
    ·Sådan fjernes Malware & Virus 
    ·Sådan Fix en ulæselig mappe 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com