| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> passwords >> Content
  Sådan fjernes en glemt adgangskode på Windows XP
  Har du glemt din adgangskode? Har en kunde af jeres glemt deres password ? Det er virkelig nemt at lave med et par enkle trin. Ting du skal
  Zip -program ( Winrar anbefales)
  CD Burner
  Blank CD
  En computer , som vi kan få adgang til internettet med
  Vis Flere Instruktioner
  < br > 1 p første på internettet PC , er vi nødt til at hente BurnAtOnce fra http://www.burnatonce.net/. Bare gå til webstedet, og klik derefter på downloads på højre side og vælg den første burnatonce fil . Når den beder hvor det skal gemmes , skal du gemme den på dit skrivebord .
  2

  Minimer alle dine vinduer og dobbeltklik på den fil, du lige har downloadet . Dette vil starte installationen for BurnAtOnce . Processen er virkelig nemt. Du skal bare følge anvisningerne , og hvis du ikke er sikker på en skærm , skal du blot klikke på Næste. Standardindstillingerne er fint.
  3

  Dernæst skal vi til at lave en boot-cd , som vi vil bruge til at fjerne det password.To gør det, skal du gå til http://home . eunet.no /pnordahl /ntpasswd /og klik på bootdisk .
  4

  den nederste halvdel af skærmen , rul ned , indtil du ser Hent med store bogstaver , og klik derefter på det link der hedder cd # # # # # #. zip hvor # # # # # # er et tal som 070.927 eller noget lignende. ( Nye versioner af denne cd kommer ud fra tid til anden , så dette tal ændres, men det er OK for os!) Gem filen på skrivebordet, også når det beder om.
  5.

  Nu, filen er gemt , er vi nødt til at pakke det. Hvis du har WinRar , kan du højreklikke på den og klikke på Uddrag Here. Hvis du har noget andet, så jeg vil antage, at du ved, hvordan man gør det lyne en fil.
  6

  Nu har vi filen pakkes ud (Denne udpakkede fil kaldes en ISO-fil . ISO-filer er en nøjagtig kopi af en cd. ) For at bruge dette gøre en cd er virkelig simpelt . Du skal bare dobbeltklikke på den! Dette vil starte BurnAtOnce med din ISO-fil indlæst ret i.
  7

  Alt du skal gøre er at indsætte en tom cd , og klik på Skriv -knappen , og klik på OK for at eventuelle anvisninger, der dukker op . Det bør tage mindre end et minut til at brænde denne cd .

  Når du har denne cd, kan du bruge det igen og igen , springer de ovenstående trin.
  8

  Nu vi vil gøre det faktiske fjernelse af adgangskoden.

  Sæt cd'en i computeren , der har brug for adgangskoden fjernes , og starte fra cd'en , og genstart computeren . Gøre computer boot med cd er normalt automatisk, men du kan være nødvendigt at gøre computeren se til cd, hvis den ikke gør det automatisk. Mens computeren starter , kan det sige noget lignende " F12 - Boot Menu" . Dette indikerer den tast, du skal trykke for at fortælle computeren til at starte til noget andet end dets vigtigste drev. Det er virkelig meget selvforklarende.
  9

  Når du begynder at se en flok ( skærme fuld ) af tekst vil ved , du ved, at du bruger cd'en.

  Don ' t være bange, hvis du ikke forstår al tekst fører ved , det er ikke vigtigt for os. Jeg vil lade dig vide, hvad du behøver at vide for at gøre dette ske. ( Det er virkelig nemt og du får virkelig hurtigt efter du gøre det 3 eller 4 gange . Du ser virkelig imponerende , når du huske, hvad beder bede om hvad , og du kan bevæge sig gennem dem hurtigt . :)
  10 < p> På denne skærm , du normalt bare trykke Enter. Hvis du har nogen problemer , kan du nødt til at skrive i en af ​​de 2 muligheder. Du skal bare skrive det , da det viser ( "boot nousb " osv.) Jeg har faktisk aldrig haft til at bruge en af ​​disse muligheder , selv om, og jeg har gjort det hundredvis af gange.
  11 < p> Ved næste prompt, skal du blot trykke Enter igen .

  Dette trin i processen lige finder din harddisk. Det er automatisk , selv om, så du ikke behøver at gøre noget. Jeg ønsker blot at holde dig orienteret om, hvad vi laver her .

  ( De kantede parenteser [ ] viser standardindstillingen ved hver prompt . Hvis du bare trykke enter, den anvender denne standard. ) ​​

  12

  Denne prompt beder os hvad vi ønsker at udføre. Vi ønsker at nulstille adgangskoden , så tryk Enter for standardindstillingen.
  13

  Vi ønsker at redigere password , så tryk Enter igen , fordi det er den standard indstilling på dette skærmbillede.
  < p> (jeg fortalte dig, at du kunne få virkelig hurtigt på dette og ser imponerende. :)
  14

  på dette punkt vil vi vælge, hvilken konto for at fjerne adgangskoden fra . Administrator er standard , så hvis du ønsker , at en, tryk Enter . Hvis ikke, beslutte, hvilke om du ønsker fra Brugernavn kolonne i tabellen over den hurtige og type, brugernavn i og trykke Enter .
  15

  Her vil du bare ønsker at nulstille adgangskoden , så du trykker 1, og tryk på Enter .

  (standardindstillingen her er at holde op, som vi ikke ønsker at gøre endnu. )
  16

  nu skal det indberette "Password ryddet ! "Good job! Du har lige hacket din Windows-adgangskode ! Genstart ikke computeren endnu, er vi nødt til at afslutte processen for den at træde i kraft.

  Her indgår vi et udråbstegn ( !) Og trykke Enter . Dette afsluttes denne skærm.
  17

  På dette skærmbillede , vi ramte q og derefter på Enter .
  18

  Dette trin rent faktisk gør ændringen træder i kraft. Hit y og Enter her.
  19

  Change lavet! Nu er vi bare trykke Enter for at afslutte processen.
  20

  Når du ser denne $ , det betyder, at vi er done.Reboot computeren. Den vil bede om at scanne dit drev for fejl. Denne proces giver ikke anledning til problemer, men Windows bare mærker, at noget ændres, mens det var på udkig , så det ønsker at scanne . Gå videre og humor det.
  21

  Nu adgangskoden til den konto, du har valgt er blank ! Enjoy !

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan kommer man ind Windows Når du mister din adgan…
  ·Sådan slettes en Windows XP Administrator konto Passwo…
  ·Sådan får du adgang VISTA uden en adgangskode 
  ·Sådan Hent et Lost Steam kodeord 
  ·Sådan gendannes en administrator -konto Password 
  ·Sådan Find en CMOS adgangskode 
  ·Hvordan gemmer jeg mit Roadrunner Webmail Password 
  ·Sådan nulstilles root-adgangskode i en Leopard OS X Si…
  ·EXE Password Recovery 
  ·Sådan ændres en nøgle CRT Password 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan konfigureres en Compaq Monitor 
  ·Hvordan til Mount WebDAV på din Android 
  ·Sådan gendannes mistede filer fra en Gendannede Operat…
  ·Password Vil ikke spare i Outlook Express 
  ·Zune Software Instruktioner 
  ·Sådan fjernes Registry Cleanup på XP 
  ·Sådan Slet Recycler virus fra en USB 
  ·Sådan Konverter Flac til MP3 Vlc 
  ·Min computer halter Når du spiller musik 
  ·Sådan Fix Acer Laptop Knapper 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com