| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvilke sikkerhedsforanstaltninger er tilgængelige for den gennemsnitlige computerbruger
    Når de søger at sikre din computer , vil du ønsker at overveje et par forskellige faktorer: ? Sikkerheden af ​​dine data mod malware og hackere , og den fysiske sikkerhed for din maskine. Operativsystemer kommer med basale niveauer af sikkerhed og du kan bruge gratis software til at tilføje ekstra sikkerhed som datakryptering og firewalls . Disse muligheder er tilgængelige for alle brugere , hvilket betyder at du ikke behøver at budgettet for dyre erhvervslicenser og komplekse installationer . Sikkerhed Software
    p Der er et par forskellige typer af sikkerhedssoftware til rådighed til at beskytte din computer mod ondsindet software eller "malware ". Disse programmer spænder fra spyware scannere og firewalls med anti-virus programmer, og fuld sikkerhed suiter som Comodo Internet Security, ZoneAlarm Internet Security og AVG Internet Security . Suiterne har mange funktioner bundet i ét program , så man suite er generelt nok til at beskytte dine computere. Hvis du ønsker at bruge individuelle programmer for hver funktion, så du har mere kontrol, kan du downloade noget anti-virus, anti -spyware og firewall program, du vil. Mange af disse muligheder er helt gratis for alle, så du ikke behøver at købe et selskab version med flere licenser , som kan være temmelig pebret.
    Kryptering og adgangskoder
    < p> du kan vide , at du kan aktivere en adgangskode på din brugerkonto, men dette kun går så vidt . Du kan tilføje et ekstra lag af sikkerhed ved at muliggøre en sekundær adgangskode via BIOS. Denne adgangskode vil blive krævet selv for at starte computeren og få adgang til forskellige indstillinger. Aktivér dette via fanebladet "Sikkerhed" på dine BIOS. Du kan også kryptere dine data for at gøre det sværere for folk at få adgang til dine data. Dette beskytter dine data, selv hvis en anden stjæler din fysiske harddisk. Bruge gratis software som TrueCrypt , AxCrypt eller Cloudfogger ( links i Resources ) for at kryptere din harddisk og alle disse data på den.
    Network Security

    enhver computer tilsluttet til internettet , netsikkerhed er meget vigtigt. Aktivering din routers firewall forhindrer indgående og udgående trafik fra at blive kapret, og gør det muligt for dit trådløse netværk passwords forhindrer tilfældige fremmede i at få adgang til din konto , og dermed eventuelle computere på dit netværk. Få adgang til din router kontrolpanel for at aktivere disse indstillinger. Husk at bruge en stærk adgangskode af tal, bogstaver og symboler , og undgå at bruge personlige oplysninger som navne eller fødselsdage. Du kan også bruge Windows Firewall til at vælge hvor strenge din firewall er afhængigt af, hvilken type netværk , du bruger. Alternativt, hvis du er lidt mere teknisk dygtige , kan du bruge udskiftning router firmware ligesom tomat eller DD- WRT , men hvad du kan bruge , afhænger af den model af routeren du har. Denne opgraderede firmware har masser af muligheder og ekstra sikkerhed samt større slutbrugeren kontrol.
    Fysisk sikkerhed
    p Alle digital sikkerhed i verden betyder lidt, hvis en tyv kan gå væk med din computer under armen . Et par metoder til fysisk sikkerhed eksisterer for at hjælpe med at bekæmpe eller i det mindste forhindre computer tyveri. Computer låse gør brug af et holdbart kabel og lås og varierer med , om du bruger en bærbar eller stationær . Laptop låse tendens til at låse en bærbar computer til en robust genstand med et kabel , mens en desktop lås vil lade dig låse op til tre enheder - ligesom tårne ​​og skærme - sammen. Virksomheder som Kensington og Targus fremstilling låser for alle typer af enheder ( se Resources). Du kan også bruge nærhedsdetektorer der lyder en alarm , når din computer er flyttet ud af et bestemt område uden din tilladelse. Hvis der er nogen skabsrum i din bygning , du kan bruge dem til at gemme din computer natten når du ikke er på arbejde.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Min proceslinjen Vil ikke skjul Windows XP 
    ·Hvordan at opretholde en internetforbindelse Efter en c…
    ·Hvad er Norton Antivirus Online 
    ·Hvordan man laver en Desk Icon Ud af en JPEG 
    ·Mapi32.dll Problemer 
    ·Sådan Speed ​​-Up Your Computer Fast 
    ·Sådan aktiveres Sen Computer Management 
    ·Sådan geninstalleres MathType 
    ·Sådan fjernes MSN Games fra Windows XP 
    ·Sådan gendannes en Frozen System 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan jeg Genindsæt Data kabler 
    ·Sådan fjerner du manuelt en virus ved hjælp Registry 
    ·Sådan slette Hard Drive Historie 
    ·Sådan Fix Windows Tidstjeneste 
    ·Sådan Fix en I /O -enhed Fejl 
    ·Sådan konvertere video filer til MPEG4 format 
    ·Sådan Stop tomme sider udskriver med hver udskrevet si…
    ·Sådan Find en Word-dokument fra en e-mail 
    ·Sådan Fix DNS fejl for Free 
    ·Hvordan laver Heart Ikoner 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com