| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan oprettes en gendannelsesdisk til Vista på en Dell
    Dell-computere byder på Microsoft Windows Vista-operativsystemet omfatte enten et opsving disk eller recovery partition, der giver brugeren mulighed for at nulstille computeren softwaren til fabriksindstillingerne , og som også vil slette alle personlige data fra computeren . Hvis du foretrækker at løse de eksisterende Vista-installationen på en computer -system, der er i stand til at starte eller fungere korrekt , kan du bruge Vista SP1 opsving disk værktøjet til at oprette en boot og reparation genopretningsdisken til fremtidig brug. Ting du skal
    Blank CD-R
    CD /DVD-brænder
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Klik på "Start " knappen på Windows Vista-skrivebordet og højre-klik " Computer " i menuen , der vises. Klik på " Egenskaber". Bemærk, om "System type" vises i vinduet , der vises, er " 32-bit " eller " 64-bit ".
    2

    Åbn en webbrowser , og gå til " recdisc_x86.zip " download stedet ( vistax64.com ) . Download filen og gem den til Vista-computer skrivebord.
    3

    Højreklik på den downloadede fil på skrivebordet , og klik på "Åbn " i menuen , der vises. Klik på " Tillad " i det vindue , der vises
    4

    Klik på "Start " knappen på Windows Vista proceslinjen og type. "C: \\ Windows \\ System32 \\ " i "Søg "-boksen. Tryk på "Enter "-tasten.
    5

    Højreklik på " recdisc.exe "-fil i det vindue, der vises, og klik på "Egenskaber " i menuen , der vises. Klik på fanen "Sikkerhed" og klik på knappen "Avanceret" . Klik på " Owner " fanen og klik på "Rediger "-knappen. Klik på "Fortsæt ", hvis du bliver bedt om . Klik på navnet på den bruger der er logget på , og klik "OK". Klik på " OK" i "Windows Security " vinduet.
    6

    Klik på " Rediger" -knappen og klikke på "Fortsæt ", hvis du bliver bedt om . Klik på knappen "Tilføj" , og skriv navnet på den indloggede brugerkonto. Klik på " Kontroller navne . " Klik på navnet på den indloggede bruger konto der vises, og klik på " OK".
    7

    Klik den indloggede konto brugernavn og kryds på " Fuld kontrol " afkrydsningsfeltet i " Tillad " kolonne . Klik på " OK " knappen. Klik på "Ja " i "Windows Security" vindue, der vises , og klik derefter på " OK" knappen.
    8

    Højreklik på " recdisc.exe " fil placeret på Vista-skrivebordet , og klik på " Kopier "i menuen , der vises. Højreklik på et tomt område i " System32 " vindue, der er åbent og klik på " Indsæt " i menuen , der vises. Klik på " Kopier og erstat " og derefter klikke på "Fortsæt ". Højreklik på " recdisc.exe " fil i " System32 " vinduet og klik på "Send til ". Klik på " Desktop (opret genvej) " i menuen , der vises.
    9

    Klik på " Start" menu-knappen på Vista-skrivebordet , og klik på " Alle programmer". Klik på " Vedligeholdelse ".
    10

    Klik på " Opret en Recovery disk" punkt i menuen , der vises.
    11

    Indsæt en tom cd -r i cd /DVD-drev på Dell computer. Klik på " Drive " drop- down boks i "Opret et opsving disk" vindue, der vises , og klik på cd /dvd -drev, der indeholder den tomme CD-R.
    12

    Klik på " Opret disk "knappen. Kontroller, at den korrekte CD /DVD -drev er valgt i "Opret et opsving disk" og klik på knappen "Fortsæt" for at brænde Vista recovery disk. Klik på " Luk" knappen i vinduet , der vises.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan aktiveres en Autoplay Menu til en cd i XP 
    ·Sådan Clean & Fix en harddisk 
    ·Mapi32.dll Problemer 
    ·Sådan aktiveres og deaktiveres en Screen Saver 
    ·PC Computer Hardware Certification Training 
    ·Hvordan at slippe af Run.dll fejl 
    ·Hvad er funktionen af ​​Windows Stifinder 
    ·Den bedste måde at overføre data 
    ·Sådan Detect Remote Access 
    ·Sådan får PKG filer til at arbejde på PS3 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix Mfc71.dll 
    ·Sådan startes HP Recovery processen i XP 
    ·Hvordan at deaktivere pegefeltet på en Sony Vaio Lapto…
    ·Sådan Sync en MP3-afspiller til Windows Media Player 
    ·Sådan fjernes Linksys Wireless EXE USB Drivers 
    ·Sådan oprettes en diskette til en administrator -konto…
    ·Hvordan til at overføre store filer fra en computer ti…
    ·Sådan Put en stor ISO fil på en CD 
    ·Sådan gendannes Disk Drives i Enhedshåndtering 
    ·Sådan aktiveres Jobliste i fejlsikret tilstand 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com