| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Polycom Viewstation FX Fejlfinding
  Selvom Polycom Viewstation FX er udgået, er dens codec og kamera stadig meget udbredt blandt skoler og virksomheder til standard -definition videokonferencer. Den ViewStation FX er i stand til at sende indhold og understøtter en blandet kombination af IP , ISDN og analog telefonopkald. Som det er tilfældet med de fleste teknologi, kan der være tidspunkter, hvor fejlfinding teknikker vil være nødvendig. Instruktioner
  fejlfinding ViewStation FX Audio
  1

  fjerne uønskede ekkoer hørt på din ende af konferencen , når man taler . Spørg deltageren i den fjerneste ende for at sikre sin mikrofon pod er placeret væk fra den lyd højttaler. Spørg ham til at sænke sin volumen. Tal ind i mikrofonen, indtil ekkoet er væk.
  2

  Sørg lyd kan høres i et opkald ved at spørge den fjerneste ende stedet deltager til at sige et par ord. Kontroller at se , om den fjerne ende site " mute "-ikonet vises på skærmen. Hvis der ingen lyd høres , så spørg den fjerneste ende stedet deltager at slå lyden til hendes mikrofon pod .
  3

  Kontroller, at skærmens indgange er tilsluttet korrekt. Kig på bagsiden af ​​ViewStation FX sørge RCA kabler er stramt seedet ind i stikkene. Kontroller, at den anden ende af RCA-kabler er tilsluttet korrekt til audio output monitor.
  Fejlfinding Video på Polycom Viewstation FX
  4

  Kontroller, om der er et billede på de vigtigste skærm. Hvis det er tomt , afhente ViewStation fjernbetjeningen for at vågne op i systemet og afsløre hovedmenuen på skærmen.
  5.

  eliminere en jerky billede ved at sørge for der er meget lidt bevægelse i baggrunden af den langt udgang stedet deltager. Sørg også for, at mindst to 64 Kbps kanaler forbinder dit opkald ved at åbne "Call status " skærm. Vælg "System Info " og derefter " Diagnostics " og derefter "Call status . " Kontroller statusindikatorer at se, om nogen kanaler svigter . Spørg langt webstedet at ringe til din hjemmeside .
  6

  fejlfinding kameraet voice tracking-funktion ved at trykke på "Auto "-knappen på fjernbetjeningen for at genoprette sporing. Også være sikker på, at kun én person taler på en gang , så for ikke at forvirre codec. Kontroller, at den nærmeste websted er slås til .
  Troubleshootihg netværksproblemer på Viewstation FX
  7

  Fejlfinding IP-forbindelse af ViewStation FX ved at åbne "System Info" skærm. Ved hjælp af fjernbetjeningen , highlight "System Info" og tryk på " Enter " knappen. Kontroller at se, hvis skærmen viser "Venter " i feltet IP-adresse . Hvis den gør , er Local Area Network forbindelsen ikke fungerer. Kontrollér tilslutningerne til navet og kontakte din netværksadministrator.
  8

  fejlfinding en fejlmeddelelse, der opstår, når du ringer et ISDN videoopkald ved at kontrollere , at den første linje forbinder . Gør dette ved at overvåge round skærm kalder ikoner på bunden af ​​Polycoms skærm. Kontroller at se, at den første bliver helt grøn. Hvis det ikke sker , skal du kontrollere , at alle netværkskabler er tilsluttet korrekt og genstart codec .
  9

  fejlfinding linjestatus ikoner , der ikke går væk. Når dette sker , kan opkald ikke foretages. Kontroller ISDN numre med din tjenesteudbyder. Hvis den Viewstation ikke er tilsluttet en PBX ( Private Branch Exchange) , sørg for, at et NT -1 er forbundet mellem ViewStation FX og din ISDN linie.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Reload din computer 
  ·Sådan muliggøre fjernudførelse Hjælp 
  ·Sådan gendanne slettede filer Efter en Windows XP Inst…
  ·Sådan Fix en iPhone 
  ·Sådan Tilføj kategorier på Blogspot 
  ·Hvordan man laver en bootbar USB Flash Disk 
  ·Sådan ændres Musetype i Windows 
  ·Sådan Søg efter en Group Policy 
  ·Hvad er en tracking cookie 207 
  ·Sådan gør du: Faner i Avant Browser 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Stop XP fra automatisk at hente opdateringer 
  ·Sådan Konverter AAC til M4R 
  ·Sådan Reparation slidmærker på en bærbar 
  ·Sådan fjernes Bitlocker og reparation Boot Manager 
  ·Sådan Set pc til ikke foregå ved fejl 
  ·Sådan udskifte ventilator i et T30 
  ·Sådan Konverter MP3 til Audible 
  ·Sådan deaktiveres dvaletilstand på en eMachine Desk T…
  ·Sådan fjernes Keylogger Software 
  ·Hvordan kan jeg scanne Anti- Virus & Adaware på samme …
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com