| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Ryd op Værktøjer til at Defragmenter en harddisk
  Over tid , filer samle sig på din harddisk og blive fragmenteret --- en enkelt fil kan være over hele disken. Disk defragmentering øger systemets ydeevne og forlænger harddiskens levetid med ompakke disse filer i en kontinuerlig plads. Også oprydning unødvendige filer , før du defragmenterer reducerer antallet af filer på defragmenter skal håndtere , hvilket reducerer defragmentering tid. Defragmentering bør ske en gang om måneden , når computeren ikke bruges . Diskoprydning

  Indbygget i Windows , værktøjet Diskoprydning ( findes under Tilbehør /Systemværktøjer ) renser Windows -relaterede midlertidige filer, Internet Explorer-filer , hentede installationsfiler og papirkurven. Diskoprydning kan også afinstallere Windows-komponenter og programmer samt slette Systemgendannelse point. Gendannelsespunkt oprydning sletter alle , men de seneste gendannelsespunkter i én arbejdsgang. Disk oprydning ikke ren tredjepartsprogram midlertidige filer , og er ikke tilpasses .
  Diskdefragmentering

  Også fundet i System Tools mappen Diskdefragmentering er en rudimentær disk defragmenter. Den har kun defragments C: \\ drev og kan ikke defragmentere systemfiler. Det starter defragmenteringen over, hvis disken er tilgængelig . Det har meget langsom ydeevne .
  Sysinternals PageDefrag

  PageDefrag defragments systemfilerne , der er i brug i løbet af næste genstart. PageDefrag giver fragmentering information af registreringsdatabasen filer dvalefilen (hvor hukommelsen er dumpet under dvale ) og Windows swap -fil ( den virtuelle hukommelse fil) . PageDefrag håndterer systemfilerne , før de er i brug , og før andre computerprogrammer aktivere , og derfor er det hurtigt . Det er bedst at køre PageDefrag efter alle andre filer er defragmenteret .
  Piriform CCleaner

  CCleaner er mor lode af disk rensning utilities . Det renser midlertidige filer og historier efterladt af hundredvis af programmer , det renser filer efterladt af Internet Explorer , Firefox, Safari og andre store browsere , og det renser ugyldige poster i registreringsdatabasen , papirkurven, og Windows Update backup filer samt .

  CCleaner renser gamle systemgendannelsespunkter , men det kun renser man gendannelsespunkt ad gangen. Det renser brugerdefinerede filer, mapper og poster i registreringsdatabasen og har avancerede konfigurationer at tilføje andre programmer.

  CCleaner Enhancer , en følgesvend program for CCleaner , tilføjer ekstra programmer og applikationer til CCleaner avancerede konfigurationer. Begge programmer opdateres løbende. Begge programmer er gratis til personlig og kommerciel brug. De arbejder med Windows 2000 , XP, 2003 , Vista og Windows 7 .
  Piriform Defraggler

  Også ved Piriform , Defraggler er gratis til personlig og kommerciel brug. Det virker med Windows XP, Vista og Windows 7 . Defraggler virker hurtigere end Windows Diskdefragmentering , med muligheder for at defragmentere enkelte filer og mapper eller hele disken. Det har muligheder for at rense og kontrollere disken for fejl før defragmentering . Det defragments nogle filer der er i brug af systemet. Defraggler tillader også nedlukning efter defragmentering. Den har kun defragments et drev ad gangen.
  Auslogics Disk Defrag

  Auslogics Disk Defrag har de funktioner Defraggler , men det kan defragmentere mere end et drev ad gangen . Det virker med Windows Vista , XP, Windows 7 og 2003. Disk Defrag er gratis til privat brug eller $ 19,95 for erhvervsmæssig brug , som i 2010 .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Clean Start Up menu Windows 
  ·Sådan Find Installeret Eksterne Device Drivers 
  ·Hvordan man gør en Traceroute 
  ·Hvordan at opretholde en internetforbindelse Efter en c…
  ·Sådan Update A Modem Driver 
  ·Sådan installeres den nyeste version af Sun Java til W…
  ·Snore at slutte en computer til fjernsynet 
  ·Sådan installeres Windows XP SP3 i fejlsikret tilstand…
  ·Problemer med Power DVD 9 & Win 7 
  ·Hvordan checker jeg afgift på min HP Laptop Battery 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan oprettes en System Recovery Disk 
  ·Sådan Tænd mikrofon på en Sony Vaio 
  ·Sådan vises alle billeder i fuld kvalitet på en compu…
  ·Sådan fjernes programmer uden cd 
  ·Sådan nulstilles administrator fra en eMachines Recove…
  ·Hvordan man gør en Remote Debug Med DBX 
  ·Sådan Konverter WAV til AMR 
  ·Sådan Fix Windows Installer Fejl 1601 
  ·Sådan Konverter Lydarkivformater 
  ·Sådan Clean en Logic Board 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com