| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Hvordan at reparere en computer Når en computer crash blå skærm
  se den blå skærm med hvide bogstaver kommer op , mens du computing er en utrolig frustrerende oplevelse. Sædvanligvis kaldet "Blue Screen of Death" eller BSOD , er det tegn på en større computer crash. Når dette sker, du har intet andet valg end at slukke computeren . Hvis du er heldig , kan du genstarte og problemet vil være væk , men hvis problemet fortsætter derefter reparationer er nødvendige . Ting du skal
  Pad og papir
  Windows-installation disk
  Vis Flere Instruktioner
  1

  nedskrive fejlen. Det kan ligne volapyk , men fejlmeddelelsen betyder noget . Fejlen er indeholdt i den allerførste sektion . Der henvises til Microsoft artikel i afsnittet Referencer for en detaljeret beskrivelse af alle de mulige fejl . Fejlen er den linje umiddelbart efter den sætning , der siger at computeren er stoppet på grund af en fejl. Også se at se, om der er en driver i tredje afsnit. Det kan indikere årsagen til fejlen . Skriv ned nogen filnavne efter "Teknisk information ". Et filnavn vil ikke have mere end otte tegn , før et punktum og tre tegn efter den periode (f.eks filname.sys ) .
  2

  Genstart computeren. Ofte vil løse de problemer , men hvis problemet fortsætter , kan du prøve følgende trin for at reparere din computer.
  3

  Gendan dit system til den sidst kendte gode konfiguration. Hvis Windows starter , klik på " Start" og derefter klikke på " Control Panel " og derefter klikke på " System" ikonet. Klik på " Systemgendannelse " fanen og klik på ' "Gendan min computer til et tidligere tidspunkt. " " Vælg det sidste dato computeren arbejdet normalt (normalt den seneste gendannelsespunkt ) og klik på' " OK ". Følg derefter anvisningerne for at fuldføre gendannelsen. Du bliver nødt til at genstarte computeren for at fuldføre processen.
  P Hvis din computer ikke vil starte , skal du trykke på "F8 " på tastaturet, indtil boot valgmuligheder vises , og derefter vælge " Sidste kendte fungerende konfiguration " fra listen for at gendanne computeren til den seneste systemgendannelsespunkt.
  4

  Kig på den fejlmeddelelse, du skrev ned for at se, om der er nogen nøgle til en nylig ændring , der kan have forårsage fejl. De fleste blå skærm fejl er forårsaget af software inkompatibilitet med enhedsdrivere , så hvis du for nylig har installeret ny hardware og /eller opdaterede enhedsdrivere til din hardware , er det sandsynligt , at ændringen er årsag Windows bliver ustabil . Efter at genoprette computeren med "Systemgendannelse ", skal du have en stabil computer, og du bliver nødt til at bestemme den egentlige årsag til problemet. Hvis det er på grund af en bestemt stykke hardware eller software, du kan få brug for at kontakte leverandøren for yderligere fejlfinding . Det bedste er at spore dine skridt ad gangen for at se, hvilken hardware og /eller software installation forårsagede problemet . For at gøre dette, vil du nødt til at gå tilbage gennem installation af hardware og /eller software ét element ad gangen. Kontroller, om der kompatibilitetsproblemer , før du installerer det næste punkt . Når du har identificeret synderen , du skal derefter kontakte hardware eller software leverandøren for yderligere hjælp , eller hvis du ikke har brug for punkt på din computer , så lad det afinstalleret . Bemærk , bliver du nødt til at udføre en systemgendannelse når du har fundet fejlen.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Spam filtrering teknikker 
  ·Sådan Tilslut en computer Strømforsyning 
  ·Hvordan at omdøbe en RAR fil 
  ·Sådan må en Reverse IP Lookup 
  ·Sådan geninstalleres Khal Components 
  ·Sådan gendannes Admin rettigheder til registreringsdat…
  ·Sådan Accelerate en Video Download 
  ·Sådan bruges Windows Install Clean Up Wizard 
  ·Sådan Ryd Din Registry Efter din Trial Software er udl…
  ·Sådan installeres UPnP 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Konverter lp'er til cd'er Brug Freeware 
  ·Conflicker Worm Removal Tools 
  ·Sådan Konverter en WMA til en MP3 , når du brænder 
  ·Signature Manglende Fejl 
  ·Sådan Konverter MP3 diske til CD 
  ·Sådan foretages fejlfinding MAS 90 
  ·Sådan installeres Active @ Boot Disk på en USB 
  ·Sådan gendannes en gateway system uden cd 
  ·Hvordan laver TVersity så hurtigt som muligt 
  ·Sådan Fix en Stuck dvd-drev på en bærbar 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com