| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Dell Laptop Hjælp
  For mange år har Dell varemærke været et populært valg for laptops, desktops , servere, printere og andet edb-udstyr . Mange brugere har fundet Dell udstyr omkostningseffektive og pålidelige , men det er stadig vigtigt for computer ejere til at vide, hvordan at gøre nogle grundlæggende fejlfinding. Udgifterne til reparation af et for garantiperioden Dell laptop kan være ganske høj. Kontroller Display

  Et af de mest almindelige problemer med Dell laptops er en dårlig eller slidte display. Når der ikke er display på den bærbare , den første ting du skal gøre er isolere problemet at afgøre, om det er bare i displayet, eller noget mere alvorligt . Hvis du har en docking station på dit hjem, kan du slutte Dell bærbare computer til dockingstationen. Hvis den eksterne skærm tilsluttet dockingstationen viser bærbar skærm , når du starter op , du ved, at der er et problem med skærmen på den bærbare computer .

  Udskiftning af display på en Dell bærbar er en forholdsvis nem procedure , men det er vigtigt at forberede ordentligt . Til at begynde, slukke den bærbare computer, skal du fjerne batteriet og omhyggeligt lirke op i midten dæksel , der hviler over tastaturet. Derefter drejes den bærbare computer over , fjerne de fire skruer på hjørnerne af enheden og drej den bærbare computer højre side opad. Fjern forsigtigt skærmen adapterkablet fra bagsiden af ​​enheden , og løft derefter display fri af sine hængsler. Efter den gamle skærm er fjernet, kan den nye man være sat på plads.
  Klæbetaster

  Tastaturet kan være en anden urocenter på Dell bærbare , ingen tvivl på grund af den tunge brug af disse tastaturer modtage. En af de mest almindelige klager blandt Dell laptop brugere er, at tasterne stick , eller vil de ikke gå helt ned. Den mest sandsynlige årsag er støv eller snavs akkumuleret under tasterne . Den bedste måde at fjerne denne belægninger er med en dåse komprimeret luft. Tag dåsen og fastgør strå, der vil lede luften, derefter give det en test spray til at fjerne eventuel fugt , der kan have akkumuleret. Forsigtigt sprøjte komprimeret luft ind i tastaturet , og tænd den bærbare computer på hovedet for at tillade , at ophobet snavs til at falde væk. Det er en god ide at rengøre tastaturet på din bærbar Dell-computer mindst en gang om måneden, selvom du ikke har nogen problemer .
  Wirelss Mouse Issues
  < p> Mange Dell laptop ejere oplever, at de ikke bryder sig at bruge den indbyggede touch pad på den bærbare computer , og en trådløs mus er altid et populært opgradering. Det meste af tiden disse trådløse enheder vil fungere fint , men når der er et problem , er det vigtigt at arbejde sig igennem de mulige årsager én efter én. Den mest sandsynlige problem er simpelthen , at batterierne er brugt op, eller er ved at miste magten, så sørg for at indsætte et nyt sæt batterier , før du tager nogen anden fejlfindingstrin. Hvis batterierne er gode, fjerne den trådløse modtager fra USB-porten , og sæt det ind i en anden port. Det er muligt, at musen har mistet kommunikationen med havnen , og flytte modtageren bør genoprette kommunikationen. Hvis musen opfører sig uregelmæssigt , rengøre bunden med en ren , tør klud , og rengør overfladen af ​​dit skrivebord så godt. Enhver ophobet snavs kan forstyrre laseren på bunden af ​​musen .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan man kan reducere en exe-fil størrelse 
  ·Crystal Eye Webcam Installation 
  ·Sådan fjernes en PC -id fra registreringsdatabasen 
  ·Sådan fjernes PC Spy 
  ·Sådan installeres skærmkort driver Opgraderinger 
  ·Sådan fjernes fejlsikret tilstand fra Windows XP 
  ·Sådan Genstart en Crashed Dell Inspiron 9400/E1705 
  ·Sådan Organiser & Print billeder 
  ·Compaq vil ikke lade mig gøre cd'erne 
  ·Sådan slettes alle filerne i en mappe 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Undelete systemgendannelsespunkter 
  ·Sådan Defrag en MacBook Pro 2010 
  ·Sådan foretages fejlfinding af en computer ikke afspil…
  ·Hvordan at deaktivere pegefeltet på en Gateway 450 Lap…
  ·Sådan løses CLSID problemer fra en Registry 
  ·Sugar CRM Krav 
  ·Sådan fjernes Koobface Registreringsdatabasenøgler 
  ·Hvad er Error 1713 
  ·Sådan genkender Metaller i et bundkort 
  ·Hvordan man laver en Windows-system Sound Louder 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com