| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Computer Support kommunikationsteknikker
    En af de vigtigste og mest oversete kompetencer, en computer support tekniker skal have, er kommunikation. Teknisk support sker ofte over telefonen eller internettet, og det er bydende nødvendigt en tekniker kunne kommunikere effektivt med disse potentielt vanskelige medier for at undgå frustration og forvirring. Visse teknikker kan anvendes for at undgå disse faldgruber og give nyttige kommunikation til den person i nød. Grundlæggende Telefon kommunikationsteknikker
    p Der er et par grundlæggende telefon færdigheder , der kan gøre en enorm forskel i en teknisk support telefonopkald. De fleste opkald kommer til at være fra lægfolk , der ikke har en god generel forståelse for computing, og derfor er det indlysende, mange spørgsmål vil være på grund af simpel menneskelig fejl. Mange computer teknikere bliver frustreret over dette, fordi de befinder sig forklare det samme problem igen og igen . Prøv at huske på, at selv om oplysningerne er gentagne for dig , kan det være nye oplysninger til brugeren , det er derfor, de kalder , trods alt. Først og fremmest, ikke nedladende en opkaldsgruppe . For det andet , selv om du allerede kender løsningen på deres spørgsmål , så lad dem færdig spørge det. Dette vil tilskynde dem til at være mere åbne for at lytte og vil spare dig både en stor frustration. Du bør også være en omhyggelig lytter selv , så du kan undgå at gøre antagelser om dit eget , som selv forkert. Det er skadeligt for dit job at give det indtryk , du er ikke så professionelt som den, der ringer forventet.

    Når vejlede brugeren til fastsættelse deres problem , brug koncise instruktioner og forklare tingene nøjagtigt som de vises til brugeren. Snarere end at fortælle en bruger at åbne Kontrolpanel , give dem den nøjagtige trin , der er nødvendige for at komme til Kontrolpanel. Det kan være nyttigt at følge de trin på din egen computer , som du går at undgå at efterlade et skridt ud eller forklare et skridt dårligt . Hvis brugeren synes at være ude af stand til at følge dine skridt korrekt , skal du ikke antage, at de er simpelthen inkompetente og tillader dig selv at blive frustreret . Husk de kan gøre med en anden konfiguration eller en virus kan manipulere deres setup . I tilfælde som dette, så prøv alternative metoder til varetagelse af opgaven , snarere end blot at gentage de trin, der allerede er blevet prøvet.
    Anden Kommunikation Teknikker

    Teknisk support over telefon kan være vanskelig . Skriftlige vejledninger kan ofte være mere nyttigt , fordi brugerne kan tage deres tid , og følg vejledningen i deres eget tempo . Det er en god idé at have litteratur til rådighed for din støtte medarbejdere og brugere til at guide dem gennem fælles emner. En anden fremragende kommunikation teknik er remote vedligehold gennem software som GoToMeeting . Denne software giver dig mulighed for at oprette forbindelse til og styre en ekstern computer , mens brugeren ure. På denne måde kan du faktisk løse problemet og demonstrere løsning til brugeren på samme tid . Din støtte personale bør være rustet til at bruge denne software, når det er nødvendigt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kopieres en fil fra computeren til en Memory Sti…
    ·Hvordan kan man se , som Facebook venner spiller Hvad A…
    ·Hvordan laver ændringerne og gemme et Læs Only File 
    ·Hvordan laver ikoner Small 
    ·Sådan slettes en diskettedrev , der ikke eksisterer 
    ·Sådan Slet Windows Defender 
    ·Sådan fjernes Lydstyrke fra systembakken 
    ·Sådan Fuldt fjernes McAfee 
    ·Hvordan gemmer jeg en fil til en e Drive 
    ·Sådan Slet afinstalleret Opdateringer fra Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er en PMP Filer 
    ·Sådan Ryd søgeoversigt på Vista 
    ·Sådan Konverter DivX til MP4 WMV 
    ·Compaq nc8000 Recovery 
    ·Hvad er årsagen Laptop Screen ikoner til Flicker 
    ·Sådan ændres DC Power Jack på en Acer Aspire Series …
    ·Sådan Indsæt en database i Word 2007 
    ·Sådan Find LM Hash på en computer 
    ·Hvordan man laver en Bootable CD uden en diskette 
    ·Sådan gendannes en Compaq Evo Uden en disk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com