| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Microsoft Notebook Optical Mouse Problemer
  En Microsoft Notebook Optical Mouse sluttes til en computer via en USB -port eller i nogle tilfælde en PS /2 port . Musen kan kablet eller trådløs . En optisk mus kan udvikle en af ​​flere fælles problemer. Løsninger på disse problemer er ofte simple. Forbindelsesproblemer

  Hvis en mus ikke fungerer på alle, kunne en forbindelse problem være årsagen. En kablede mus sluttes til computeren via et PS /2 pin -port eller en USB-port. En trådløs mus har en modtager, der tilsluttes en USB -port. En måde at kontrollere for - og muligvis løse - forbindelsesproblemer er at prøve forskellige porte

  For en USB-mus, enten med kabel eller trådløst , skal du fjerne stikket fra USB-porten , så tjek det for støv og snavs . og prøv det i en anden port. Du behøver normalt ikke nødvendigt at genstarte computeren , når du skifter USB-porte.

  En PS /2 Microsoft -mus, forbindelsen er normalt på bagsiden af ​​computeren, og de ​​fleste computere har kun én port. Fuldt ud at fjerne stikket , og fjern eventuelle fremmedlegemer og støv , før fast udskifter stikket i porten. Du skal muligvis genstarte computeren.
  Receiver Problemer

  En trådløs mus kan have problemer med at kommunikere med USB -modtageren. Hvis musen fungerer kun nogle gange eller slet ikke , kan dette være årsagen.

  Resynchronizing Forbindelsen kan løse dette problem. Dette gøres ved at holde den lille knap på modtageren , indtil lyset blinker grønt . Nogle Microsoft musemodeller har en lille knap på undersiden af musen , der også skal skubbes for at nulstille forbindelsen. En konstant grønt lys på modtageren lader dig vide at forbindelsen fungerer .
  Interference

  En række af metaloverflader og elektronik kan forstyrre en trådløs mus og få det til at handle op . Fejlfinding af dette problem ved at fjerne alle nærliggende metalgenstande og elektronik, såsom mobiltelefoner , trådløse telefoner , musikafspillere og andre trådløse enheder . Microsoft anbefaler, at en optisk mus holdes 8 til 12 inches fra disse typer af emner.
  Batterier

  trådløs optisk mus er drevet af batterier. Hvis musen optiske lys ikke lyser , eller hvis musen virker godt kun sporadisk kunne batterierne være døende . Udskift batterierne , synkronisere den trådløse forbindelse , og prøv musen igen. Batterier slides hurtigere i perioder med kraftig brug .
  Software Drivers

  Hvis musen kom med nogen software drivere , geninstallere driverne og tilslut musen. Microsoft tilbyder downloads af software opdateringer og drivere til en bred vifte af produkter, herunder Notebook Optical Mouse modeller. Se linket til Microsoft Product Support og drivere i Resources.
  Physical Overflader
  p Hvis musen ikke reagerer , eller markøren hopper uregelmæssigt rundt på skærmen , når du flytter mus , kan problemet være overfladen musen er tændt. Hvis overfladen er for skinnende eller reflekterende, kan den optiske lys hoppe rundt , hvilket resulterer i forvrængede positionering aflæsninger.

  Hvis du bruger en musemåtte med dit optiske mus , kan du prøve at bruge en uden mønster eller hårde belægninger. Eller prøv taper et stykke hvidt papir til desk og bruge musen på det.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix Omdirigeret Host fejl 
  ·Karakteristik af virtuel hukommelse 
  ·Hvordan at reparere og Defrag en Registry for Free 
  ·Sådan Synkroniser webservere 
  ·Sådan Find Logitech V- UBC 40 Drivers 
  ·Sådan Clean Dll filer 
  ·Hvordan til at omformatere et Disk Drive i DOS 
  ·Sådan kopieres favoritterlisten til en mappe i My Docu…
  ·Sådan Guard mod spoofing 
  ·Sådan oprettes en rejseplan Brug Otis 
    Anbefalede Artikler
  ·Fejlfinding en Dell Inspiron 8200 Screen 
  ·Sådan Monitor Fast CPU Temperatur 
  ·Hvordan opretter jeg gendannelsesmedier Inden Windows X…
  ·Sådan fjerner Antivir Solution Pro Uden Downloads 
  ·Hvordan du ændrer Standard Filassociationer i Windows 
  ·Sådan ændres Logon Wallpaper i XP 
  ·Hvordan fjernes Google Hijack Virus manuelt 
  ·Hvordan Tør en harddisk med DOS 
  ·Sådan Lavere System Idle 
  ·Sådan aktiveres Java Script til Windows Mobile 6 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com