| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan fjernes Registry Cleaner popups
    Registreringsdatabasen er en stor management database, der bruges til at køre programmer , applikationer og systemkomponenter . Det er også et mål af hackere og angribere , der ønsker at få kontrol over din computer. Der er mange uregerlige anti- spyware og slyngelstater registreringsdatabasen rengøringsassistenter, få kontrol over computeren og skærmen mængder af pop-ups om, at din registreringsdatabasen er beskadiget og skal rengøring eller reparation . Før disse programmer kan skade din computer , er det vigtigt at sikkert fjerne dem uden at beskadige systemkomponenter. Instruktioner
    1

    Kør en registreringsdatabasen renere program , hvis du ser usædvanlige registreringsdatabasen pop- ups. For at gøre dette , skal du hente og installere en gratis registreringsdatabasen renere program som CCleaner (se "Yderligere ressourcer," nedenfor).
    2

    Start dit program efter at den er installeret, og klik på " Registry " knappen på det venstre panel. Placer en check på alle de muligheder under " Registry Integrity ".
    3

    Klik på " Scan for spørgsmål . " CCleaner vil scanne registreringsdatabasen for manglende DLL og ActiveX -filer , der er nødvendige for at starte programmer og web-browsere . Det vil også søge efter MUI cache og unødvendige poster tilovers af installerede programmer.
    4

    Klik på " Fix udvalgte problemstillinger ", når scanningen er færdig, og klik på " Ja" for at lave en backup af registreringsdatabasen, når du bliver bedt om .
    5

    Klik på " Fix alle valgte problemer" , når sikkerhedskopieringen er færdig, og klik på " Ja" for at rense registreringsdatabasen. Luk programmet, når processen er fuldført . Hvis du ikke længere se pop -ups , fortsætte med at bruge din computer normalt. Hvis du fortsætter med at se pop -ups , der er en chance din computer er blevet inficeret med en slyngelstat registreringsdatabasen renere eller anti -spyware . Flyt til det næste skridt for retningslinjer for fjernelsen.
    6

    Download og installere et anti -malware program som Malwarebytes ' Antimalware (se " Yderligere ressourcer , " nedenfor).
    < Br > 7.

    Genstart computeren og tryk på "F8" gentagne gange , før du ser Windows-logoet . Dette vil bringe dig til Windows menuen Avancerede indstillinger .
    8

    Scroll ned i Windows-menuen og klikke på " Safe Mode " for at logge på Windows fejlsikret tilstand. Windows Fejlsikret tilstand er effektiv i computer fejlfinding , fordi det kun giver et begrænset antal chauffører og proces til at køre.
    9

    Launch Malwarebytes Antimalware og klik på " Udfør hurtig scanning " radio-knappen . Klik på " Scan ". Malwarebytes vil scanne registreringsdatabasen og system mapper til trojanske heste, slyngelstater registreringsdatabasen rengøringsassistenter og anti-spyware -programmer (f.eks Antivirus XP 2008) . Det er et yderst effektivt program til bekæmpelse af falske programmer .
    10

    Klik på "OK ", når scanningen er færdig , og vælg " Vis resultatet af scanningen. " Placer en check på alle de fundne skadelige filer og klik på " Fjern". Malwarebytes vil automatisk fjerne de ondsindede filer fra din computer.
    11

    Genstart computeren normalt, når processen er færdig. Du bør ikke længere se registreringsdatabasen pop- ups.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvorfor Skærmen på min Acer Aspire 3690 Get Fuzzy 
    ·Sådan bruges Regedit i DOS 
    ·Sådan geninstalleres Rasman service 
    ·Sådan deaktiveres dvaletilstand på en eMachine Desk T…
    ·Sådan overvåge temperaturen på en Pentium 4 CPU 
    ·Ødelagt Disk Data Recovery 
    ·Sådan Slet MyHeritage Toolbar 
    ·Sådan Find min servicekode nummer for min Dell Inspiro…
    ·Sådan tilføjes en lyd driver på Windows XP 
    ·Sådan Monitor System Hukommelse i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Stop Screen Flicker 
    ·Sådan deaktiveres Sikkerhedsadvarsel i IE7 
    ·Sådan slettes en Windows Service Registry 
    ·Sådan Rediger computerens registreringsdatabase 
    ·Sådan gendannes Riched20 DLL 
    ·Debugger værktøj til Windows 
    ·Hvad er en fejl 1303 
    ·Sådan at ændre din nuværende Hard Drive Brug Norton …
    ·Min eMachines D520 Forsøger at Network Boot for No Rea…
    ·Sådan nulstilles en glemt Administrator password på m…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com