| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Desk Top Vs. Tower PC
    En computer til huse i huset , dette er hvad du ser, når man ser på det ydre af en pc. Kabinettet indeholder alle de arbejdende komponenter i computeren og ser enten som en rektangulær tårn eller en rektangulær kasse . Formen og højden af ​​computerens kabinet afgør, om det betragtes som en stationær pc eller et tårn pc. Identifikation

    Du kan identificere et tårn pc ved sin højde . Et tårn PC tilfælde har en smal fod , og det er mange gange højere end den er bred. Komponenterne inde er stablet lodret .

    Desktop PC kan identificeres ved sin store base. det fylder mere jord plads end et tårn pc. Denne form for sagen er meget kortere end et tårn og kan være rektangulær eller lidt firkantet i form.

    (Se reference 1)
    Size

    der er flere standard størrelse klassificeringer for hver slags pc sagen. tower pc'er leveres i tre primære størrelser, der omfatter en mini -tower design, en mid- size tårn, og en fuld størrelse tårn. Som navnene antyder , mini -tower er en kort tårn , mens fuld størrelse tårnet er næsten det dobbelte af mini- tårnets højde. Den mid -size tårn er den mest almindelige og falder mellem de to i højden .

    Desktop tilfælde kommer i standard desktop størrelse og slimline desktop størrelse. Den slimline er kortere og har mindre længde og bredde dimensioner end standard størrelse.

    (Se reference 1)
    Function

    tower-PC kan placeres på et bord eller på jorden ved siden af ​​skrivebordet. Det er designet til at blive placeret på gulvet eller i en reception rum designet til kabinet . Den lille fodaftryk af sagen gør den ideel til snævre mellemrum mellem skriveborde .

    Desktop PC , som navnet antyder , er designet til at blive placeret på skrivebordet uden at være top- tung eller blokerer brugerens opfattelse over PC. Nogle sager er bygget stærke til at tillade en monitor , der skal placeres direkte oven på sagen.
    Overvejelser

    Den største ting at overveje, når det afgøres mellem en desktop og en tårnet er størrelse og pladsforhold . Hvis du har planer om at sætte din computer på et skrivebord , skrivebordet model sag er et godt valg. Hvis du har brug for at sætte flere computere ved siden af ​​hinanden , eller har brug for at reservere plads på skrivebordet for andre poster , et tårn PC er en god mulighed for at placere på gulvet ved siden af ​​et skrivebord.

    Vælges mellem en standard og slimline desktop design igen kommer ned til rummet problemet . Den slimline vil give desktop placering , mens du tager mindre plads . En vigtig ulempe for desk top design sager er, at opgradere dem kan være mere vanskelig på grund af pladsmangel inde i sagen .

    Bortset fra rummet tilgængelighed, vælger et tårn pc kredser rundt bestemme dine specifikke behov. Full-size tårne ​​er tunge , den dyreste , og akavet at flytte. De er dog , ideel for dem, der har brug for ekstra plads inde i computeren for at tilføje harddiske og andre komponenter samt dem, der planlægger at opgradere hardware på en regelmæssig basis .

    Mini- tårne ​​er ideelle til rummet spørgsmål, men som slimline desk top sager mangler de indvendige rum for dem, der ønsker at opgradere komponenter eller tilføje ekstra harddiske og PCI-kort .

    (Se reference 1)
    Misforståelser

    Nogle mener, at orienteringen af sagen layout er ligegyldigt , når du placerer computeren på eller ved siden af ​​et skrivebord. Brugere kan antage, at fordi formen er ens , at placere en desk top PC sagen lodret eller placere et tårn pc på sin side er acceptabel for regelmæssig brug. Dog er kølesystemer , interne ventilatorer , interne ledninger og komponenter installeret i en del baseret på den fysiske orientering af huset . For eksempel vil placere et tårn pc sag på sin side efterlader brugeren med cd-drev og tilslutning porte , der er utilgængelige eller svært at bruge.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres DirectX 8.1 B eller Nyere 
    ·Den bedste måde at beskytte en bærbar computer skærm…
    ·Sådan Fix DPI på en computer 
    ·Hvordan får jeg adgang & Fjern skjulte filer på min c…
    ·Hvordan at slippe af Computer Hosts 
    ·Sådan at gendanne systemet stat Ntbackup 
    ·Sådan Block webadresser 
    ·Sådan køres rundll32.exe 
    ·Sådan Put alle mine programmer på et SD Memory Chip f…
    ·Hvordan jeg ændre tapet på en Asus Mini Laptop 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes scanner-ikonet fra en stationær 
    ·Ledningsforstyrrelser Køling Teknikker til PCB 
    ·Min computer tager lang tid at Display diske 
    ·Sådan Fix en Defragmenter 
    ·Hvorfor en laptop tager lang tid at Hibernate 
    ·Sådan Download gratis Windows XP Temaer 
    ·Hvordan til at udsende en testfil Under Xcopy 
    ·Sådan at tænde for skærmen sidelæns på en Dell bæ…
    ·De typer af Root Kits 
    ·Problemer med adgang FTP Sites 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com