| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Hvor længe skal en bærbar Sidste
  ? En bærbar computer kan vare en måned eller 10 år. Den gennemsnitlige levetid for en velholdt laptop , er dog tre til fem år . Der er flere ting at overveje, når gad vide hvor lang tid en bærbar computer skal vare : garantien , kvaliteten af hardwaren , og typen , pleje og brug af den bærbare computer. Garanti

  Garantien er en surefire måde at sikre din bærbare computer holder et vist antal år . Hvis du køber en udvidet garanti , holde på det papirarbejde , tilmeld den bærbare computer og ikke gøre noget, der kan ugyldiggøre garantien , såsom skru bagsiden eller fjerne enhver hardware. Overlade det til de techs , og du kan hvile let at vide , at den bærbare computer vil vare det antal år garantien er godt for .
  Hardware

  Hardware årsag laptops dør ofte. Dette er normalt ikke din skyld. Producenterne , i et forsøg på at skære omkostningerne ned , skal du bruge den billigste hardware til de billigste bærbare computere. Det er alt udskiftes - til en pris - men hvis dit bundkort fejler i to år vil du virkelig ønsker at tilbringe $ 200-400 på et nyt for forældet udstyr? De fleste mennesker ville købe en ny bærbar computer , hvilket gør den gamle døde. Nogle computerproducenter genkender defekt hardware hurtigt og oprette nye drivere for at løse de problemer eller udvide den oprindelige garanti. Den generelle regel er, at alle computerens hardware er forældet efter et år , men hvis du er opmærksom på andre faktorer , bør funktionaliteten vare længere end det. Dele ligesom batteriet og grafikkortet kan være overused, og garantien dækker ikke noget, der ophører med at arbejde ved normalt brug.
  Typer

  typen af bærbare , du køber , vil påvirke dens levetid . Macs synes at vare længere end pc'er - nogle folk på internettet rapporten har arbejder Macs , der er 10 år gammel - men de koster mere og ny teknologi gør gamle hardware næsten ubrugelig . Folk med ældre computere normalt erstatte de dele til at bringe dem ajour med hurtigere hastighed , trådløst eller kabel internet , og mere plads på harddisken. Hvis du køber den billigste pc , vil du løbe ind i levetid problemer også. Billigere modeller er bygget med billigere materialer , så hvis du leder efter en computer, der vil vare tre til fem år eller længere , investere i en bærbar computer med kvalitet hardware .
  Care
  < br >

  Regelmæssig pleje vil hjælpe din bærbare computer holder længere. Rengør regelmæssigt det eller tage det i at få støvet fjernet fra fan, Hold væsker væk fra det , holde skærmen ren , bære det i en robust bærbar taske og bruge en bærbar computer køligere. Aldrig sætte computeren på bløde overflader som din seng. Overophedning vil forårsage laptop ydeevne til hurtigt forværres . Vær særlig forsigtig med ledningen , der oplader computeren: de kan nemt slides ud, når bøjet siden den bærbare plug-in slot
  Usage

  Computere bruges til gaming slid. ud hardware hurtigere end dem, der anvendes til enkel kontorarbejde. Prøv ikke at overanstrengelse computeren - delene kan brænde ud . Sørg også for , at du ikke lade det køre hele tiden , og undgå at køre den fra batteriet for at få en længere levetid . Brug altid en firewall og anti- virus beskyttelse. Være smart om downloads og e-mails . Hvis du ikke er sikker på det er fra en kontrollerbar kilde eller det ser mistænkeligt , er du bedre stillet spille det sikkert. Med stor omhu , kan en bærbar computer nemt vare tre år , og i nogle tilfælde kan vare 10 år eller mere . Det hele afhænger af , hvor godt du beskytte den.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan opdaterer Filassociationer 
  ·Sådan får Webdings Tilbage i ord 
  ·Sådan Design en PC Case 
  ·NTLDR mangler Efter en System Genopbyg 
  ·Sådan Fix rundll32.exe Problem 
  ·Notebook batteri levetid 
  ·Diagnostiske værktøjer til computere 
  ·Recovery Software til en 305- S5919 Toshiba Satellite 
  ·Hvordan ændrer jeg et profilnavn i Diktafon 6 
  ·Sådan fjernes Omniture 
    Anbefalede Artikler
  ·Vil Initialisering Disk Wipe data 
  ·Hvordan skal tjekkes CPU Temperatur 
  ·Sådan Send HTML e-mail fra mailx på Solaris 
  ·Sådan ændres størrelsen af ​​låste Proceslinjer 
  ·Sådan finder du den Admin Password i XP 
  ·Sådan tilslutte en Serial ATA -kabel til en computer 
  ·Sådan slettes en Windows Kalender 
  ·Hvordan at slippe af cookies på min computer 
  ·Sådan Konverter ISO-billedfiler til Xbox 360 
  ·Sådan fjernes Net Nanny 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com