| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan Fix en langsom - Running Computer
    Når du først fik det, var din computer hurtigt nok til at håndtere alle dine opgaver hurtigt , men nu synes at have fået kørt ned og bliver langsommere med tiden? Dette er et fælles problem, men heldigvis er der et par enkle trin enhver bruger kan tage for at fremskynde hendes PC som tiden går . Ting du skal
    Antivirusprogrammer
    Spyware fjernelse software
    Vis Flere Instruktioner
    1

    slette dublerede eller unødvendige filer. Operativsystemet på en computer bruger harddisk som midlertidig oplagring , som det udfører opgaver. Dette kaldes sidens filen, og jo mere plads operativsystemet har at bruge som sidefil , jo hurtigere kan udføre. Ved at fjerne gamle programmer og gamle eller uønskede filer , giver dig operativsystemet en chance for at køre hurtigere.
    2

    Defragmenter din harddisk . Når du gemmer filer på din harddisk , er de ikke alle gemt i samme sted. I stedet er de lagret over hele harddisken i filfragmenter . Det betyder, at når du går til adgang til denne fil på din computer , operativsystemet har til at se hele harddisken for alle de fragmenter af denne fil. Defragmentering er en proces, der tager alle de fragmenter af disse filer og flytter dem rundt på harddisken for at sætte dem alle i samme sted . Det betyder, at filerne ikke længere spredt på harddisken og er meget nemmere at lokalisere , hvilket gør dem meget hurtigere at access.To defragmentere din harddisk , skal du gå til din " Start" menuen , derefter " Alle programmer " og derefter " Tilbehør , "og derefter" Systemværktøjer "og derefter" Diskdefragmentering ". Klik derefter på din harddisk og klik på " Defragmenter ". Gør dette før du går i seng, da det kan tage et par timer, hvis det ikke er blevet gjort for nylig .
    3

    Brug antivirus og spyware -scannere. Virus og spyware kan bremse en computer ved at køre processer i baggrunden og bruge op system ressourcer . Under et antivirusprogram kan forhindre disse typer af skadelig software fra at komme ind på din computer i første omgang . Scanning med en spyware scanner kan fjerne software, der blev installeret i hemmelighed med andre programmer. AVG antivirus og Avast antivirus er begge populære , godt -reviewed antivirus programmer, der kan downloades gratis til brug i hjemmet. Ad-aware er en ligeledes populært og godt revideret spyware fjernelse program, der er også tilgængelig for gratis. (Se Resources ).
    4

    Få mere RAM . RAM står for " random access memory " - den ledige hukommelse for programmer til at bruge . Den mere af denne du har, kan de hurtigere programmer til at køre , og jo flere programmer kan køre på samme tid. RAM er en serie af chips , der er fremstillet sammen i en tynd pind . Sticks RAM er placeret på bundkortet slots og er nemme at udskifte , opgradere eller tilføje til . Siden installation af RAM kun involverer snapper en pind ind i et slot , og da det giver et boost til alt, hvad du kan gøre på din computer, opgradering af din RAM er almindeligt anset for den nemmeste og billigste ting du kan gøre for at gøre din computer køre hurtigere. Også, hvis du ikke føler dig tryg at installere noget på din computer selv , vil de fleste leverandører tilbyder at installere det for dig for et mindre gebyr.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes en computer med F2 
    ·Hvordan nulstiller jeg bruge Kommando tast 
    ·Sådan bruges System Recovery diske 
    ·Sådan Fix en Windows Vista Print Spooler 
    ·Sporing Home Computer Anvendelse 
    ·Årsager til høje CPU-forbrug 
    ·Hvordan skal tjekkes kabelmodem Speed ​​
    ·Sådan slettes Windows Startup Programs fra registret 
    ·Sådan muliggøre fjernudførelse Hjælp 
    ·Konflikt med SP3 & Presario 2100 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fejlfinding af et problem med Antivirus 
    ·Sådan kontrolleres status for en bærbar med den servi…
    ·Sådan fjernes programmer Efter filer slettes 
    ·Sådan Konverter kassettebånd til CD 
    ·Sådan Fix My Media Player 
    ·Sådan at åbne en ArcMap fil fra en hjemmeside 
    ·Sådan Start en Sony Vaio Recovery Drive 
    ·Sådan køres Scandisk ved start 
    ·Sådan Konverter musik til MP3 Med Visual Basic 2008 
    ·Sådan Reparation Irprops CPL 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com