| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Hvordan en sund slettes fra en computer
  Du forsøger at afspille en lyd -eller videofil på computeren , men der er ingen lyd - der er enten tavshed eller en irriterende ding . Hvis du er den type, der nyder rode rundt på din computer og rode med forskellige system filer eller programmer , bare for at se, hvad der kan opgraderes , ændres, forbedres eller slettes for at spare plads , kan du finde dig selv at gøre mere skade end gavn . Du kan nemt slette noget afgørende , som en lyd driver, ved et uheld. Den gode nyhed er, at det er meget let at afhjælpe en sådan en fejl. Instruktioner
  1

  Test lyden . Sommetider kan du måske opleve, at det kommer ingen lyd ud af din computer , når det skulle , og du straks tænker måske du har slettet din lyd driver. Det kan dog meget vel være , at du gjorde noget langt mere simpelt, såsom slå højttalerne ved et uheld. Måske , er lyden ikke virker kun, når du bruger et bestemt program , hvilket tyder på , at programmet er beskadiget, og din lyd driver er intakt. At sikre en sund driver værker , prøve at spille en lyd -eller videofil ved hjælp af et andet program. Hvis der ingen lyd er produceret , er problemet sandsynligvis med driveren .
  2

  Kontroller at se, om lyddriveren stadig er installeret. Gå til " Indstillinger ", "Control Panel", "System " og " Device Manager . Klik for at udvide " Sound , video og spil . " Din lyd driver skal vises. Hvis du har slettet den ved et uheld , vil det sige noget lignende" ingen lyd driver installeret . "
  3

  Kontroller status for din lyd driver, hvis det stadig er installeret. Højreklik på navnet på din lyd driver og klik på" Egenskaber ". det skal sige " enheden fungerer korrekt. " Hvis det ikke er tilfældet, eller hvis det siger, at det fungerer korrekt, og det er virkelig ikke , bliver du nødt til at afinstallere din nuværende driver og installere en ny (se trin 2) eller fuldføre en System Gendan.
  4

  Gennemfør en Systemgendannelse til at gendanne computeren til en dato , før du har mistanke om din lyd driver blev slettet. Den bedste måde at gøre dette på er at åbne din generel hjælp mappe ( på en pc , skal du gå til dit skrivebord og tryk F1) og søg efter "Systemgendannelse ". Følg trin, når du bliver bedt om , og du vil blive vist en kalender med fremhævet datoer. Disse er tidspunkter, hvor der et øjebliksbillede af computerens indstillinger blev gemt. Pick datoen nærmest den nuværende for at sikre den mindst antallet af potentielt vigtige filer tabt. Hvis lyden stadig ikke virker , skal du gentage processen , som går tilbage til den anden nærmeste dato og fortsætte, indtil du har lyd eller du har kørt ud af datoer. Hvis dette sker , bliver du nødt til at installere en ny lyd driver.
  5.

  Afinstaller det eksisterende lyd driver, hvis du stadig har det installeret . du vil være i stand til at gøre dette ved at gå til " Indstillinger ", " Kontrolpanel "," System " og" Device Manager ". Klik for at udvide " Sound , video og spil . "Nu skal du højreklikke og vælge" Fjern ".
  6

  Download og installer ny lyd driver. Vælg en fra " driver-filer " hjemmeside eller søge efter en i henhold til dit operativsystem i en søgemaskine . Følg installationsvejledningen .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·PC tekniker Jobbeskrivelse 
  ·Hvordan du tilføjer musik til Android på en Samsung F…
  ·Sådan Omdøb RAR filer Det er HTML 
  ·Sådan fjerner et program, der ikke fjernes i Tilføj /…
  ·Sådan slår dvaletilstand 
  ·Sådan Tilpas Mit Toshiba A665 i3 
  ·Hvordan sletter jeg Logfiler 
  ·Sådan bruges Chkdsk 
  ·Hvordan at oprette din egen baggrund til skrivebordet 
  ·Hvordan kan jeg geninstallere driveren til min DVD /CD …
    Anbefalede Artikler
  ·Hvorfor vil ikke min Screensaver afspærring ved den er…
  ·Sådan formateres en låst Compaq Presario 
  ·Sådan at lukke Task Manager 
  ·Sådan Løse Runtime Error 91 
  ·Ordentlig pleje af bærbare Lithium- Ion batterier 
  ·Sådan fjerner virus, der Genstart Windows XP 
  ·Sådan Konverter en VOB til WMV 
  ·Sådan fjernes Windows XP Pro Aktivering 
  ·Hvordan at slippe af RunOnce i IE7 
  ·Sådan køber Dell Laptop Dele 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com