| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Fix et VGA kabel
    A Video Graphics Array, eller VGA, kabelforbindelser video output fra en computer eller bærbar computer til skærmen. En VGA kabel har andre anvendelser i spilleautomater og andet elektronisk udstyr . VGA kabler opsige med 15, 14 eller ni -bens stik , afhængigt af den anvendte type stik. Afhængigt af den påtænkte anvendelse , kan nogle af stifterne være fraværende . Når et kabel mislykkes, udføre en kontinuitet test på hver enkelt ledning. Ting du skal
    Digital multimeter
    Knife
    nål eller pin
    Isoleringstape
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Vælg kontinuitet option på en digital multimeter , ofte markeret med et " lydbølge " symbol. Berøring af probespidser sammen. Måleren Displayet skal vise nul ohm , hvilket indikerer , at kredsen er færdig. De fleste målere " bippe ", når kontinuitet er bekræftet.
    2

    Touch en meter probe til det øverste venstre ben i en af ​​stikkene. Hold sonden på plads, mens røre den anden probe til de identiske ben på det andet stik . Måleren vil læse zerp hvis ledning mellem de to stifter er i orden . En læsning af "1" eller "OL " angiver en brækket ledning.
    3

    Arbejde langs rækkerne af stifter , der forbinder sonderne til hvert par stifter på skift . Bemærk holdninger stifter , der ikke kontinuitet test. Sammenlign dine resultater til en pinout diagram for dit kabel , og nogle stifter må forsætligt frakobles
    4

    Kontroller pinout diagram for at opdage , hvilken farve ledning er forbundet til hver pin . . Hvis stikket kan tages fra hinanden , skal du åbne den og kigge . Nogle gange vil det være den eneste måde at finde ud af , hvilken ledning forbindes til hvilke ben .
    5.

    Skær en 1 /2 tommer af kablets isolering i midten af kablet. Fjern den yderste isolering, men ikke beskadige ledningerne indeni. Hvis kablet er pakket ind i folie eller papir, en del er det for at få adgang til de enkelte ledninger. Find den specifikke ledning, der dumpede testen .
    6

    Skub en nål forsigtigt ind den mistænkte wire. Pierce isolering, men ikke skubbe lige igennem til den anden side . Tilslut en meter sonde til nålen , og den anden til den passende pin på et af stikkene. Tjek kontinuitet. Flyt den anden sonde til det andet stik og gentag testen . Kablet Fejlen ligger i den halvdel af wiren , der dumpede testen .
    7

    Hold en probe fastgjort til stikket i den brudte ende af kablet . Gradvis flytte nålen tættere på stikket , sætter den og kontrollere måleren hver gang. Når kablet passerer testen , fejlen ligger mellem dette punkt og den foregående testpunkt . Lokalisere ved at udføre flere tests mellem de to punkter.
    8

    Skær isoleringen omkring pause i kablet. Strip 1/8 tomme isolering fra hver ende af knækket ledning til at forlade to korte strækninger af udsatte metal.
    9

    Twist de to udsatte enderne sammen mellem fingrene , binder dem stramt. Gennemføre en kontinuitet kontrollere langs hele længden af ​​den reparerede ledning at bekræfte, at pausen er repareret.
    10

    Gentag for hver beskadiget ledning i kablet . Når du er færdig , udføre reparationen af indpakning elektrisk isolerende tape rundt om alle de områder, hvor isoleringen blev fjernet .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kører jeg en Recovery DVD på en Asus F3J Note…
    ·Sådan fjerner Trojan Win32 Vundo Gen 
    ·Sådan fjernes Cutwail Trojan 
    ·Dell Latitude D430 fejlfinding 
    ·Hvordan at slippe af en Access Overtrædelse 
    ·Sådan får du en gyldig Win32 Application 
    ·Sådan ændres proxy på MapleStory 
    ·Jeg opgraderede mit Hard Drive & My Restore CD vil ikke…
    ·Hvordan til at dræbe en proces, der kører i VB6 
    ·Hvorfor min laptop Speakers Whistle 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan skal tjekkes for manglende drivere 
    ·Sådan Åbn My Cache på min computer 
    ·Sådan Set Postkasse Opbevaring Defaults 
    ·Hvordan man laver en browser køre hurtigere 
    ·Sådan Erstat produktnøglen i Office 2007 
    ·Hvordan at reparere en Spildte -On Laptop 
    ·Sådan Fix CPU'en 100 procent 
    ·Om Surge Protector Outlets 
    ·Sådan Beregn samtidige brugere 
    ·Hvordan finder man en Missing DLL 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com