| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Power Supply siger 5V Ikke i orden
    De 5 volt strømforsyning er afgørende for edb-drift . Hvis spændingen afskalninger, bliver støjende, eller udvikler intermitterende drop- outs , kan computeren producere tilfældige fejl eller stoppe med at arbejde helt. De fleste strømforsyninger bruger 5 volt i en feeback kredsløb til at regulere andre udgangsspændinger . Kredsløbet, der udfører denne funktion kaldes en pulsbreddemoduleret strømforsyning . Brug Pulserende DC at udvikle AC

    pulsbreddemodulator virker ved at sætte pulserende jævnstrøm ( DC) til den primære side af en transformer. Dette kan være DC fra et batteri , eller DC kan komme fra en ensrettet vekselstrøm. Normalt ville sætte DC ind i den primære side af en transformer producerer ingen udgang , fordi der er ingen ekspanderende og kollapsende magnetfelt til at udvikle en spænding. Men hvis DC tændes og slukkes hurtigt impulserne har samme virkning . De inducerer AC på transformerens sekundære side. Det sekundære har flere haner og ensrettere til at producere +5 volt , +12 volt , -12 volt og +24 volt .
    Pulse Width Monitor

    afbryderimpedans består af en transistor, der fungerer som en switch og en PWM chip der overvåger +5 volt udgang fra transformatoren sekundære , sammenligner den med en referencespænding . Referencespændingen er præcist reguleret af en zenerdiode . Når +5 volt falder til under reference, PWM chip ændrer bredden af ​​impulser gennem transformeren primære. Den øgede strøm forårsager de sekundære side spændinger til at stige . Når +5 volt stiger over referencen , PWM chip indsnævrer impulser , reducere strømmen gennem de primære og reducere spændinger på den sekundære side . PWM chip opererer på 40 kilohertz eller 40.000 pulser hvert sekund .
    Visual Inspection

    Udfør en omhyggelig visuel inspektion før de starter en fejlfinding. Kig omhyggeligt for elektrolytiske kondensatorer med buler ender , især hvis strømforsyningen er gammel. Gamle kondensatorer tørre ud og mislykkes. Kig efter overflademonterede kondensatorer , der viser revner eller tegn på forkulning . Efterse glas dioder tæt som de kan knække og blive intermitterende .
    Fejlfinding udgangsspændinger

    Da en pulsbreddemoduleret strømforsyning styres af feedback fra +5 volt på transformeren sekundære vil enhver defekt komponent i denne tilbagekoblingssløjfe forårsager strømforsyningen til at stoppe . Her er nogle punkter at tjekke med en digital voltmeter . Kig på power input af transformer til en DC spænding . Hvis det er OK, se på hver spænding udgang på den sekundære side. Hvis ingen af dem virker, er der en meget god chance for PWM chip eller beslægtede kredsløb er mislykkedes. Men hvis alt arbejde bortset fra de 5 volt , er PWM arbejder og problemet ligger et sted mellem feedback point og spændingen output fra brættet. Ofte er der filter kondensatorer , blokering dioder, og små spoler på hver spænding output , og enhver af disse komponenter kan fejle.
    Fejlfinding af PWM Circuit

    Andre komponenter kan forårsage en +5 volt strømforsyning svigter. Filter kondensatorer nær PWM chip kan blive utætte , så spændinger til at svinge og skaber kaos på transformeren output. PWM chip eller transistoromskifter kan mislykkes . Den oscillator , der leverer 40 kilohertz signal kan fejle.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes en Prefetch File 
    ·Hvordan kan jeg fjerne Windowless Dummy fra min compute…
    ·Sådan Deltag RMVB filer 
    ·Sådan nulstilles Acer Aspire One til fabriksindstillin…
    ·Sådan Slet Macromedia Flash File OCX 
    ·Hvad er Isass.exe 
    ·Sådan Slet & frigøre mere plads på en bærbar 
    ·Hvordan at slippe af Zwunzi 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Hard Disk Data Cable 
    ·Windows Performance Monitoring Tools 
      Anbefalede Artikler
    ·Oplysninger om den trojanske hest virus 
    ·Sådan Reparation Ikoner i Windows Stifinder 
    ·Sådan Tillad Startup Programs på Windows Defender 
    ·Hvad er en Print Spooler 
    ·Sådan gendannes en slettet Windows System 32 hal.dll 
    ·Tegn på en Bad Power Supply på en computer 
    ·Sådan ændres Tegnstørrelse i Final Fantasy 7 til PC 
    ·Sådan Fix Fejl 1721 
    ·Sådan gendannes en Dell til fabriksindstillingerne 
    ·Min computer er i stand til at opkræve et nyt batteri 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com