| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Måder at vide Hvis din computer er påvirket af spyware
    Spyware er en type af computer infektion, der ikke søger at skade brugernes computere , men i stedet søger at røve brugere af deres oplysninger , eller tvinge dem til afskeden med deres penge. Heldigvis for computerbrugere , orlov spyware infektioner kontrollampe indikationer hele det inficerede system . Når en spyware infektion er mistanke , er det vigtigt, at brugeren søge afhjælpe fra et velrenommeret anti- spyware program. Tab af ydeevne

    Spyware programmer ofte løbe fra baggrunden processer , der ikke umiddelbart indlysende for brugeren. I virkeligheden, kan den eneste måde at se dem være at få adgang til Task Manager og klik på " Vis processer fra alle brugere. " Hvis du gør det vil vise alle processer i øjeblikket kører på computeren . Spyware-programmer kan kræve system ressourcer, og nogle spyware programmer bevidst bruger en stor mængde systemressourcer at narre brugere til at tro , at deres system er kompromitteret eller har behov for reparation. Disse programmer gør dette for at manipulere brugere til at købe andre programmer , som den henstiller . Brugerne opfordres til at forske ukendte processer for at fastslå deres sande formål. De vil sandsynligvis komme på tværs af hjemmesider, der opregner disse processer som enten farlige eller godartede. De kan også omfatte detaljerede instruktioner om , hvordan du fjerner deres tilsvarende programmer. Mange hjemmesider, der giver denne information hører til de store anti- virus software leverandører .
    Tilbygning til Web Browser

    Spyware programmer ofte inficere og foretage ændringer i webbrowsere. Eventuelle funktioner såsom nye værktøjslinjer , udvidelser og bogmærker , der vises pludseligt og uden brugerens samtykke skal tages som stærke indikationer af tilstedeværelsen af ​​spyware . Typisk er disse programmer instrueres i at foretage disse ændringer for webbrowsere , fordi deres programmører står til at tjene en finansiel award for at dirigere trafik til bestemte hjemmesider . Hvis disse mærkelige træk pludselig dukke i en webbrowser, kan det eneste fremgangsmåde være at scanne med anti -spyware-software og geninstallere selve browseren .
    Uforklarlige Skift til Computer Settings < br >

    Andre akutte computer kan forekomme ændringer ud over webbrowseren. Brugerne kan mærke ændringer i deres musemarkøren , skærmopløsning , firewall status-og programfiler . Disse ændringer er ofte lavet af disse typer af programmer til at bane vejen for mere dyster systemet infiltration. En specifik form for spyware er kendt som "key logger " ændrer systemindstillinger i baggrunden for at gøre det muligt for den at optage og transmittere brugernes tastetryk . Derefter registrerer og transmitterer brugernavne, adgangskoder og kreditkortoplysninger . Når en spyware infektion er mistanke , skal brugeren manuelt at kontrollere deres system konfiguration via Kontrolpanel for at sikre, at indstillingerne ikke er blevet ændret. Konkret skal brugerne at se, om der har været ændringer i deres firewall og netværksindstillinger. Kontroller at se , om nye undtagelser er foretaget i firewallen ved at klikke på "Start " og derefter "Control Panel". Type " Firewall " i søgefeltet , og klik på " Tillad et program gennem Windows Firewall. " Scan liste over poster , og gøre opmærksom på eventuelle ukendte programmer.
    Website Omdirigeringer

    Et andet tegn på spyware infiltration , der påvirker webbrowseren er fænomenet af hjemmeside omdirigeringer . Dette sker, når brugeren indtaster en hjemmeside i adresselinjen og er taget til en helt anden hjemmeside. Dette er en fælles trick bruges af spyware distributørerne at narre uforsigtige brugere til at købe falske anti -malware-software . For eksempel kan brugeren indtaste URL'en til deres e-mail service, og blive mødt af en fejlmeddelelse, der er identisk med en , der kan ses i Windows. Denne falske fejlmeddelelse vil sandsynligvis advare brugerne om, at deres system er inficeret og vil anbefale et produkt, der kan løse deres "problem ". Brugere bør altid kontrollere adresselinjen , når de modtager sådanne meddelelser. Hvis de er blevet omdirigeret til en anden hjemmeside, vil det være klart synligt .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Trace Internet Historie 
    ·Fejlfinding en Digital Signatur 
    ·Sådan Genopbyg en PST fil 
    ·Sådan bruges et gendannelsespunkt disk 
    ·ABC Keylogger Symptomer 
    ·Sådan fjernes Korrosion Fra en Circuit Board 
    ·Startdiskette Reparation Tools 
    ·Hvordan laver man en LCD 20 procent lysere i Windows 7 
    ·Definitionen på en trojansk hest for en computer 
    ·Sådan Fremskynde RAID Array Disk Adgang Time 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at tilføje en kunstner til en MP3 fil 
    ·Sådan ændres Homepage i Internet Explorer Registry 
    ·Sådan ændres en RCON Password 
    ·Sådan får du en bærbar til at starte op 
    ·Sådan forbindelse til pcAnywhere 
    ·Sådan Skift standardindstillinger JPG fil ikoner i Vis…
    ·Sådan Fix System Registry 
    ·Sådan Fix din egen PC 
    ·Sådan fjernes dwm.exe 
    ·Sådan Ping en Slingbox 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com