| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan testes en HP Bundkort
    Test af en HP bundkort omfatter kontrol hver havn og slot på bundkortet for funktionalitet og derefter isolere noget problem at kilden ved at bytte ud komponenter. Der er også diagnostiske software programmer , der kan køre kontinuerlig test operationer på systemet, og disse programmer kan fokusere på særlige områder såsom bundkortet til at udføre, hvad der er kendt som burn-in test. Denne form for test kan gentage forskellige testprocedurer til flere dage for at sikre, de komponenter, der testes kan modstå kontinuerlig brug og også spor og logger eventuelle fundne fejl. Ting du skal
    HP bundkort
    POST diagnostisk card
    Diagnostic softwarepakke
    Anti- statisk armbånd
    Skruetrækkersæt
    Vis Flere Instruktioner
    testprocedurer for HP bundkort
    1

    Tænd computeren og observere strømmen on self-test (POST) procedure, som sker automatisk , løb hukommelse tests og bestemme hvilke drev er vedhæftet og teste de forskellige komponenter. POST procedure løber frem operativsystemets logo vises, og er designet til at opdage eventuelle store problemer med bundkortet eller de vigtigste komponenter og til at vise en oversigt over nogen fejl på skærmen. Når skærmen ikke vil initialisere og computeren vil ikke fuldt ud boot , registrere antallet af bip afgives af taleren , hvis nogen, i løbet af de første tredive sekunder efter afbryderen er tændt. Krydshenvisninger bip-koden fra bundkortet manual, hjemmesiden for producenten af ​​bundkortet eller fra linket i afsnittet Ressourcer i denne artikel til at bestemme betydningen af ​​en bestemt serie af bip .
    2

    Anskaf og installere en POST diagnostisk kort fra en elektronik levering butik eller computer værksted . Tænd computeren efter indsættelse af en POST diagnostisk kort i en af ​​de PCI-slots på bundkortet og læse den diagnostiske nummer fra LED udlæsning på kortet. Krydshenvisninger nummeret med koden liste fra POST diagnostisk card fabrikant eller producenten af ​​bundkortet eller fra linket i afsnittet Ressourcer i denne artikel.
    3

    Power computeren ned. Fjern alle de komponenter fra bundkortet undtagen processor og RAM ved at frakoble data kabler til drevene og fjerne adapterkort fra bundkortet. Lad kølepladen og blæseren på processoren . Boot computeren og lyt efter bip-koder eller installere en POST diagnostisk kort og kigge efter diagnosekoder på kortet.
    4

    Boot computeren og bruge en af ​​de indbyggede HP diagnostiske pakker såsom den HP Hardware Diagnostic Tools . Klik på Start- orb , og klik derefter på Alle programmer, og klik derefter på Pc-hjælp og -værktøjer, og klik derefter på Hardware Diagnostic Tools. Denne software kan også tilgås ved at trykke på F11 flere gange i løbet af den indledende system boot scenen på Windows 7 baserede maskiner , eller ved at trykke F10 gentagne gange under den oprindelige ordning boot etape i Windows XP. Følg instruktionerne der fulgte med softwaren til at teste systemet komponenter, herunder bundkortet.
    5.

    Sluk for computeren , og udskift CPU med en anden kendt -good lignende CPU i samme serie og brand , og erstatte RAM med kendte- god -moduler af samme størrelse og hastighed. Boot computeren for at se, om problemet er det samme , som ville indikere bundkortet har et problem. Hvis problemet går væk , det ville indikere, at komponenten har problemet.
    6

    Installer en tredjepart diagnostiske softwarepakke såsom en af ​​disse pakker findes i afsnittet Ressourcer i denne artikel , og lad det at køre uafbrudt i flere timer udfører test af bundkortet . Dette afslører ofte periodiske problemer og problemer forårsaget af overophedning .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Put Baby billeder på computeren 
    ·Sådan slette & Reboot My Toshiba Laptop 
    ·Sådan Clean Up Startup på computeren 
    ·Sådan gendannes mistede filer og mapper i Windows 
    ·Sådan Find temperaturen på min laptop 
    ·Sådan Tænd Scroll i en Compaq Laptop 
    ·Sådan Turn Off the Touch Pad på en IBM ThinkPad R40 
    ·XP Startup Diagnostics 
    ·Sådan Raise PC Performance 
    ·Årsagerne til en bluescreen 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er forskellen mellem Computer Software Hardware 
    ·Sådan Find Lost Files 
    ·Hvad er Fejl System32 Korrupte 
    ·Win XP Volume Control Install 
    ·Udpakning af filer fra en korrupt Drive 
    ·Hvordan skal tjekkes Logbog 
    ·Hvad er Runtime Error 216 på 7C91058 
    ·Sådan fjernes Windows Defender fra Vista 
    ·Sådan : IVA Filer 
    ·Sådan Go i fejlsikret tilstand på en HP Pavilion dv90…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com