| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Udskift en Packard Bell 486 Battery
    Computere er afhængige af en CMOS-batteriet til at opretholde en lille elektrisk ladning til at holde BIOS-oplysninger og dato og tidspunkt strøm, når der slukkes for strømmen , eller computeren er koblet fra magten. Moderne computere har små mønt- celle batterier , der udfører denne funktion, og som er placeret på bundkortet stik, der giver mulighed for nem udskiftning af batteri . Ældre systemer, såsom Packard Bell 486 computere, ofte brugt hvad der blev kendt som tønde batterier, der var batterier, der blev loddet på plads ved hjælp af to eller tre ledninger knyttet direkte til bundkortet. Disse batterier kræver omhyggelig lodning teknikker til at erstatte. Ting du skal
    Replacement tønde batteri
    Electronic loddekolbe
    Lodning væge eller lodde sugepumpe
    Solder
    Anti- statisk håndledsstrop
    Skruetrækkersæt
    lille sæt af klip -on lodning køleplader
    Vis Flere Instruktioner
    Fjernelse af gamle batteri
    1

    Vedhæft en lodning køleplade til hvert ben af batteriet omkring halvvejs mellem batteriet og bundkortet . Forvarm loddekolben og trim enden af ​​lodning væge til at give en frisk, ren kobber overflade til det smeltede loddetin at overholde, eller prime lodde suge pumpen, hvis det er det, der bliver brugt til at fjerne lodde .
    < br > 2

    Påfør loddekolbe direkte til spidsen af ​​ledningen fra batteriet på bagsiden af bundkortet , hvor de ledende stikker gennem bestyrelsen . Påfør lodning væge til lodde holder føringen på plads, gør det muligt at opsuge lodde , da det smelter , eller anvende lodning sugepumpe til omkring 5 til 10 sekunder for at undgå overophedning af bundkortet. Gentag denne operation to gange for at få så meget lodning som muligt ud af hullet fra bagsiden af brættet .
    3. Billedet er en lodde sugepumpe .

    Vend bord over og bruge den samme teknik til at fjerne lodde fra forsiden af bundkortet , opvarmning af ledningen i nærheden af ​​bundkortet og opholder sig så langt væk fra batteriet som muligt under kun tre til fem sekunder hver gang. Gentag denne operation på begge sider af brættet , indtil lodde er fjernet, og den ledende trækker ud af brættet nemt. Derefter gentage for de andre ledninger , indtil batteriet er gratis. Fjern overskydende lodde , som stadig i hullet , når batteriet er fjernet.
    Installation af den nye batteri
    4

    Fastgør lodning varme dræn til batteriet fører halvvejs op hver bly. Sæt batteriet i bundkortet ifølge retningen for positive og negative som markeret på brættet og batteriet.
    5.

    Heat krydset af bly og hullet med loddekolben , mens anvendelse spidsen af loddes bly og hullet indtil lodde smelter og fylder hullet . Derefter fjerne varmen og tag det overskydende lodde fra hullet . Gentag denne procedure for de andre ledninger , og pas på ikke at anvende for meget eller for lidt loddetin til nogen af ​​de huller, men lige nok til at fylde hullet og holde føringen på plads.
    6

    Efterse loddetilslutninger og fjerne lodde og prøv enhver forbindelse , der ikke ser ud som det vil holde bly eller ligner det ikke giver en god forbindelse mellem bly og hullet. Fjern køleplader fra batteriet og inspicere for enhver lodde , der kan have køre på tværs af kredsløb eller varme- relaterede skader , der måtte have fundet sted.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Unmountable Boot Volume 
    ·Sådan Slet malware 
    ·Sådan Skil et Gateway Notebook 
    ·Hvordan man opbygger Meta Search 
    ·Sådan Fix en PC-skærm 
    ·Adobe Reader Fejlfinding 
    ·Hvordan får jeg min Most Haunted Live- Webcam to Work 
    ·Sådan Gør din computer køre hurtigere og smidigere 
    ·Sådan kører en PHP fil i baggrunden 
    ·Sådan Detect Mac Computer Overvågning Software 
      Anbefalede Artikler
    ·Microsoft Patch Problemer 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en computer der ikke vi…
    ·Sådan Reparation Windows XP SP3 
    ·Sådan gendannes partitioner på en Toshiba bærbar 
    ·Sådan Find en e-mail Brugernavn & adgangskode i Window…
    ·Sådan Set Up Mediacom Email 
    ·Sådan Beregn Strømforsyning Nødvendig for New PC 
    ·Sådan genoplive et dødt Dell Battery 
    ·Sådan fjernes Antivirus Plus Trojan 
    ·Sådan ændres en administration adgangskoden fra en br…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com