| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Gratis Computer Diagnostics
    Der er mange diagnostiske programmer, der blot vil identificere eller fjerne skadelig software på din computer. Driften af ​​disse programmer er ligetil , hvis computeren ikke er inficeret med en selvkonserverende malware eller virus, der aktivt vil forhindre driften af ​​diagnostiske værktøjer . Hvis du har sådan en grim infektion, vil starte computeren i fejlsikret tilstand eller kører rkill muligt for dig at køre diagnostisk redskab, og identificere problemet . Dowloand Diagnostic Software

    Hent en af ​​de gratis diagnostiske programmer og scanne din pc . Hvis din computer ikke er inficeret med en særlig ondsindet virus eller malware , vil en god diagnostisk problem let identificere problemet . Desværre er der mange ondsindede programmer deaktivere de diagnostiske værktøjer til at undgå afsløring, i hvilket tilfælde du skal træffe yderligere foranstaltninger .
    Start i fejlsikret tilstand

    Start i fejlsikret tilstand . Advanced malware gør det sværere for dig at diagnosticere den. De erkender antivirus-software og malware fjernelse værktøjer og vil forhindre dig i at starte op disse programmer på din computer. En mulighed er at starte computeren i fejlsikret tilstand , hvor kun de kritiske komponenter vil fungere , mens alle add-on software, herunder malware , vil være inaktiv ( fjernelse af virus og anti- malware-programmer er normalt designet til at køre i fejlsikret tilstand) . For at komme til fejlsikret tilstand , skal du genstarte computeren og mens det er genstart , skal du trykke på F8 -tasten. I den sorte skærm , der kommer op , skal du vælge fejlsikret tilstand ved hjælp af piletasterne , og tryk enter .
    Run rkill

    Stop malware. Hvis uanset af hvilken grund , behøver du ikke ønsker at operere i fejlsikret tilstand, kan du stoppe malware kører i baggrunden med rkill ( opdragelse Jobliste ved at trykke på CTRL , ALT, sletter nok ikke arbejde som de fleste malware opererer i stealth tilstand) . En lille program kaldet rkill vil stoppe de fleste malware i dens spor. Download programmet fil på skrivebordet og dobbeltklik på ikonet. Softwaren vil lancere og afslutte de fleste, hvis ikke alle, malware kører i baggrunden , så du kan køre de diagnostiske værktøjer .
    Pas på Malware

    Må ikke betale uforsigtigt . Hvis du får pop- up-vinduer , som direkte dig til en fjernelse af virus website , din browser går til sites beder om kreditkortoplysninger , eller du får andre mistænkelige ledninger , der lover at fjerne problemet , formoder et fupnummer. Mange malware-programmer optræde som fjernelse af virus eller anti -malware værktøj , lover at fjerne det meget problem, de har skabt . Hvis du falder for disse og indtast dine kreditkortoplysninger , kan dine personlige oplysninger blive brugt ulovligt til uautoriserede formål . Brug kun diagnostiske værktøjer anbefalede og forbundet af pålidelige kilder , og aldrig klikke på mistænkelige links.
    Læs Fine Print

    Læs det med småt . Diagnostiske programmer, der lover at identificere problemet gratis , kan ikke løse det bagvedliggende problem gratis. Mange programmer vil finde ud af, hvad der er galt med din computer , men vil derefter bede om en betaling , før de fjerner trusler. Sådanne procedurer ikke nødvendigvis pege på et fupnummer, og mange legitime programmer fungerer på denne måde. For ikke at spilde tid og hardware rum, læse det med småt på et frit diagnostisk program og forstå , om programmet blot vil identificere problemer eller faktisk lave dem gratis og pluk baseret på dine behov .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Tips til en Igo Power Adapter 
    ·Sådan gendannes data fra en bærbar harddisk på en de…
    ·Sådan fjernes W32.Virut.U 
    ·Sådan Fix Problem med PC genkender ikke Hard Drive 
    ·PXE Cable Fejl 
    ·HP System Recovery 
    ·Min computer vil ikke gøre en Systemgendannelse 
    ·Sådan fjernes Skriv beskyttelse fra en CF-kort 
    ·Sådan Fix Windows Vista Print Spooler Når Ikke start 
    ·Hvad skal man gøre, hvis din Computer Tilfældigt Sluk…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding en Wild Blå satellitforbi…
    ·Sådan Rip musik på en Xbox 
    ·Sådan fjernes ubrugte ikoner fra en computerskærm 
    ·Sådan Scan og Defragmenter en Disk 
    ·Sådan Fix Ntoskrnl.exe 
    ·Sådan Reparation DC Jack in My Acer Laptop 
    ·Sådan aktiveres Startup Password on XP Home 
    ·Sådan Bulk Slet i Horde 
    ·Sådan Fix en bærbar Touch Pad eller Mus 
    ·Sådan fjernes Trojan.Mebroot 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com